Znači, u pravu si! Kakvi šogori, teče, svastike i ostalo, to nije rod.
NIŠTA BEZ DEDE
sećam se bio sam jako mlad, tek obavio vojnu obavezu...
malo obilazili po familiji a deda smo ima nekoliko pošto sve to bila braća iz vremena kada se radjalo
počeo Dnevnik2 a na ekranu cvrkuće spikerka novi dnevnik, nova vlast, sve novo
pobedila demokratija nazadne snage koje dobro neće doneti
ja sav srećan pošto sam bio u godine kad se veruje u ono šta oči vide i uši čuju (ono vreme kad se muško ženi zbog očiju)
kažem dedi: "deda, sad će konačno da krene ovom narodu"
a deda kaže. "možda će krene narodu al ja ne vidim da mi se i jedno unuče zaposlilo a imam vas 28
pa nije sve šuntavo i rdajvo, ajd ženskadija može se poudaje al muški ništa"
gledao deda Dnevnik2 isto al gledao i kako se to održava na familiju
ja to tada nisam znao
sad ispade da su se ti likovi samo kockali sa državom
ko ono kad srednješkolca navuku okoreli kockari da pukne i rasproda sve po kući
žalim slučaj ako je neko imao dedu koji samo omatorio tj osto zakucan u pubertetu
ali da ne budemo nerealni Srbija je imala tri rata jedan za drugim bez predaha za populaciju
koja nije ni stigla da živi niti da se razvija
pa onda demokratsko bombardovaje zbog Račka, a znamo koliko je Amerikancima to važno...
- - - - - - - - - -
U pm dobro razmišljanje.Međusobno tolerisanje poganštine, prećutni ili često otvoreni zaverenički odnos. I jedni i drugi gu su pogani. Direktor krade milione, čistačica drpiše sapune, deterdžente i toalet papir od firme, kuvari nose meso kući....
I onda se ljudi pitaju zašto je to g ovno od države propalo.
ako ti se sad ne javi makar jedan forumaš Krstarice sa tvrdnjom da u njegovoj kući niko to nije radio bez obzira na struku
onda će to ipak biti razog propadanja tj zašto se narod ne buni kad se ovoliko bezočno krade
PLAŠE SE DA NE OSTANU BEZ NEZASLUžENOG
e zato u srpskoj štampi na naslovnoj strani ko koliko hiljada, miliona ili milijardi uzeo a narod ćuti
a tamo u onoj EU to da osvane na naslovnoj strani to bi značilo da je taj već u zatvoru
ne krade se po svojoj kući...
medjutim, ako se javi neki pošten forumaš čija familija sve na pošteno, pozivam ga danas na Trg Republika da ga javno pred svima
poljubim u dupe pošteno a i TV ekipu Dnevnika2 će pozovemo da ovekoveče
biće mi čast