lijecenje bakterija

Imam problema sa bakterijama u urinu i ne mogu nikako da ih se rijesim? Pila sam razne antibiotike i cajeve poput brusnice, uve, koprive...Ima li neko slicnih problema, sta je dobro piti?

Tреба да се уради уринокултура, па антибиограм... па тек онда антиботици по антибиограму..
Уринарне инфекције се лече по схеми који сваки нефролог или уролог зна..
Колико је мени познато даје се прво антибиотик по антибиограму, затим уроантисептик и на крају несто од сулофонамидских препарата...
Уколико имаш више од 100 000 бактерија у мл урина онда је то за лечење...

Сигурно до сада ниси била правилно лечена, или је лечење кратко трајало...

Лечи се док 3 узастопне уринокултуре не буду негативне...

Најпре потребан ти је преглед код нефролога или уролога.. па лечење...

Док се не прегледаш корисно је да узимаш што већу количину течности и да се трудиш да не будеш изложена хладноћи , јер је то повољан терен за размножавање бактерија

Где да набавимо троскот? Шта је уопште троскот? :lol:
Troskot je korovska biljka slicna zubaci koja obicno raste po dvoristima.....
troskot1.jpg

Meni je za bakterije u urinu pomogao jedan manastriski caj, biljna mesavina 5 biljaka koja se zove Nevenit... Narucuje se iz biljarnice Orfelin 035/611-335 ili 063/819-76-26
ZNaci mesavina protiv bakterija u mokraci i peska na bubrezima. Ja posle tog caja nisam imao nikad bakterija u mokraci. Da dodam to ta sam u prostati posle toga jos oko 6 meseci imao bakterije ali mi se besika nikad posle toga nije zarazila...

Trenutno lijecim eserihiju, a kad sam dobila prvu upalu imala sam streptokoke, pa zatim enterokoke. I sad i ovo cudo, meni nije jasno zasto se one smjenjuju. KAzu ima vise sojeva ove bakterije, da li 6, a mene zanima da li ja mogu saznati koji je kod mene u pitanju? Iz tog razloga naki cajevi nakom pomofnu, a nekome ne,sve je individualno.

Trenutno lijecim eserihiju, a kad sam dobila prvu upalu imala sam streptokoke, pa zatim enterokoke. I sad i ovo cudo, meni nije jasno zasto se one smjenjuju. KAzu ima vise sojeva ove bakterije, da li 6, a mene zanima da li ja mogu saznati koji je kod mene u pitanju? Iz tog razloga naki cajevi nakom pomognu, a nekome ne,sve je individualno. I da, antibiotici u mom slucaju su uzrokovali nastanak ovih problema, tako da dobro razmislite da li cete ih piti kad vam dr to olako prepise za bilo kakvu glupost, to je moj savjet. I kada sam ih pila samo trenutno djeluju i poslije 10 dana opet ista prica ako ne i gora. Srecno svima koji se lijece od ove bolne dosade...

Trenutno lijecim eserihiju, a kad sam dobila prvu upalu imala sam streptokoke, pa zatim enterokoke. I sad i ovo cudo, meni nije jasno zasto se one smjenjuju. KAzu ima vise sojeva ove bakterije, da li 6, a mene zanima da li ja mogu saznati koji je kod mene u pitanju? Iz tog razloga naki cajevi nakom pomognu, a nekome ne,sve je individualno. I da, antibiotici u mom slucaju su uzrokovali nastanak ovih problema, tako da dobro razmislite da li cete ih piti kad vam dr to olako prepise za bilo kakvu glupost, to je moj savjet. I kada sam ih pila samo trenutno djeluju i poslije 10 dana opet ista prica ako ne i gora. Srecno svima koji se lijece od ove bolne dosade...

Претпостављам да ти се ове бактерије смењују у вагиналном или цервикалном брису...
Или се варам..

Back