Imam problema sa bakterijama u urinu i ne mogu nikako da ih se rijesim? Pila sam razne antibiotike i cajeve poput brusnice, uve, koprive...Ima li neko slicnih problema, sta je dobro piti?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imam problema sa bakterijama u urinu i ne mogu nikako da ih se rijesim? Pila sam razne antibiotike i cajeve poput brusnice, uve, koprive...Ima li neko slicnih problema, sta je dobro piti?
Koje bakterije?Jesi li davala urinokulturu????Imam problema sa bakterijama u urinu i ne mogu nikako da ih se rijesim? Pila sam razne antibiotike i cajeve poput brusnice, uve, koprive...Ima li neko slicnih problema, sta je dobro piti?
Caj od troskota,dugotrajna upotreba ce eliminisati eserihiju,sto bas ne uspeva antibioticimaA sta sa bakterijama u uretri? Moj suprug nauzmenicno ima eserihiju i enterokoke. Glorina, nadam se da imas neki savet... Ili bilo ko drugi.
Где да набавимо троскот? Шта је уопште троскот?![]()
Troskot je korovska biljka slicna zubaci koja obicno raste po dvoristima.....Где да набавимо троскот? Шта је уопште троскот?![]()
Trenutno lijecim eserihiju, a kad sam dobila prvu upalu imala sam streptokoke, pa zatim enterokoke. I sad i ovo cudo, meni nije jasno zasto se one smjenjuju. KAzu ima vise sojeva ove bakterije, da li 6, a mene zanima da li ja mogu saznati koji je kod mene u pitanju? Iz tog razloga naki cajevi nakom pomognu, a nekome ne,sve je individualno. I da, antibiotici u mom slucaju su uzrokovali nastanak ovih problema, tako da dobro razmislite da li cete ih piti kad vam dr to olako prepise za bilo kakvu glupost, to je moj savjet. I kada sam ih pila samo trenutno djeluju i poslije 10 dana opet ista prica ako ne i gora. Srecno svima koji se lijece od ove bolne dosade...