Liga šampiona

• Začetnik teme Začetnik teme urghh
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Nije stvar u treneru koliko u Barkosu i ostalim latino promasajima. Koji klub bi dopustio sebi da juri ligu sampiona sa deckom koji nikada nije odigrao medjunarodnu utakmicu. Mozda je in veliki talenat, ali neozbiljno je sada decku stvarati toliki pritisak.

south:
a nema mesta za mog prijatelja refika sabanadzovica :lol: :lol:
on je bolji od pola ovih :lol:
a tek robert,kasnije ratko prosinecki :lol:
da ne idemo dalje..ali ovu dvojicu ubaci u tim..vazna je tekma :lol:

Jedan Shabanadzovic je malena kap u moru 9 plus sto je bio KLASA) u odnosu ga armiju Siptara i Turaka koji su prosli kroz Partizan. Evo da te podsetim da je za Zvezdu igrao i Sead Susic i Marko Elsner Slovenac (cini mi se da bese Marko),ali sve je to sitno u odnosu na ovo...

dreamteampartizanmalahl8.jpg

A,ako nisi znao Prosinecki (srp. Decembarski) je iz mesanog braka. Majka mu je rodjena Cacanka koja se udala za Hrvata.Oboje su radili u Nemackoj kao gastosi gde je i Prosinecki rodjen.

decimus:
Nije stvar u treneru koliko u Barkosu i ostalim latino promasajima. Koji klub bi dopustio sebi da juri ligu sampiona sa deckom koji nikada nije odigrao medjunarodnu utakmicu. Mozda je in veliki talenat, ali neozbiljno je sada decku stvarati toliki pritisak.

Nemas ti veze sa zivotom,a jos manje sa fudbalom. Drzi se politike.U politici je dozvoljeno,cak i pozeljno pricati ovakve gluposti.

8-) Grobari svi ste vi kurtoni,
slusajte vicu sampioni,
pesme nase kradete stalno,
tribina vasa izgleda jadno,
grobari vi ste misevi bedni,
sta cete vi na tifo sceni,...
...zastave sve su vase,
davno pale u ruke nase,...

grobarke,grobarke,necemo vas tuci,
mi cemo vas karati i za sise vuci...

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Prilozi

• 0506_cz_roma_12.jpg
    0506_cz_roma_12.jpg
    60,3 KB · Pregleda: 4
Јетра ми је пропала, имам чир на цреву, камен је у бубрегу ***** ли му кеву...

" :x Mrzim Hajduk i Torcidu,
mrzim tebe Marjane, :mad:

8) U ime svih nas u crveno belom
za zakletvu Zvezdi ja spevo sam stih
ja kunem se srcem i dusom i telom
da bodricu do smrti njih. 8-)
Al zivot pred nama jos bitaka skriva
jer tezak je tezak taj fudbalski boj
ja znam Zvezdu ceka jos sto ofanziva
i zivot joj poklanjam svoj.
Racunajte na nas. 8-) 8-) 8-)
Sumnjaju neki da bodrimo pogresan tim
i mrze nas zato sto uvek smo s' njim
al Sever i dalje odjekuje tom
navijackom pesmom najboljom
Racunajte na nas... 8-) 8-) 8-)

Prilozi

• grcka zastava.jpg
    grcka zastava.jpg
    8,9 KB · Pregleda: 2
Архангел:
U pravu je drug-Hektor...komunci nam uvališe petokrake pa se mož' 'ebati...I nema mozga u hebenoj Zvezdi da izbaci crvenu petokraku i da preimenuje klub u samo "ZVEZDA" :roll:

Do tada, NAPRED ZVEZDA
zvezdas1260014qp.gif
crvena, hebesh ga...

e pa ne mozze tako.... i zvezda i arhangel.... zna se cija je zvezda (i to obrnuta) a zna se sta je arhangel...

Архангел:
U pravu je drug-Hektor...komunci nam uvališe petokrake pa se mož' 'ebati...I nema mozga u hebenoj Zvezdi da izbaci crvenu petokraku i da preimenuje klub u samo "ZVEZDA" :roll:

Do tada, NAPRED ZVEZDA
zvezdas1260014qp.gif
crvena, hebesh ga...
Pa nisu vam komunci "uvalili petokraku" vec su vam komunci uvalili tj. osnovali ceo klub da nije bilo drugova komunista ne bio bilo ni celog kluba koji je cisto partijska tvorevina , a ne samo petokrake tako da to jedno bez drugog ne ide .

svetolik trpkovic:
Pa nisu vam komunci "uvalili petokraku" vec su vam komunci uvalili tj. osnovali ceo klub da nije bilo drugova komunista ne bio bilo ni celog kluba koji je cisto partijska tvorevina , a ne samo petokrake tako da to jedno bez drugog ne ide .

generalno - jesu, samim osnivanjem klubova sa takvim imenima/simbolima - CZ Patlidžan :cool:
E, sad niko se ne trsi da to promeni, kao to je neka jeres, šta li?
znaš kako prepoznaju Partizan? FC Banditn :lol: Bolje da se preimenuju u FC "Chetnics"

Ipak, Zvezda bar lepše zvuči - Stella Rosa, na pr. :cool:

mada, Zvezda je sasvim dovoljno - bele boje, neutralno... :cool:

hektorius:
Nisam imao pojma :shock:

Jel Sekularac ima kakve veze s tim? :lol:

Jok, bre...Bili su u drugoj ligi pre par godina, dok je bio i "Creteil" (tamo igrao naš novosadista :cool: ) pa sam pratio...Sad su u trećoj/četvrtoj ligi, 'ebem li ga, ali se zovu baš tako "Red Star"...da ne "solim" kako je to zbog naše Zvezde, nema smisla :lol: ali, ko zna? :roll:

Careca:
Jedan Shabanadzovic je malena kap u moru 9 plus sto je bio KLASA) u odnosu ga armiju Siptara i Turaka koji su prosli kroz Partizan. Evo da te podsetim da je za Zvezdu igrao i Sead Susic i Marko Elsner Slovenac (cini mi se da bese Marko),ali sve je to sitno u odnosu na ovo...
[/B]

ok :lol:
ma vi ste bolji bili sa 'rvatima...svi znamo :lol: :lol:

stara ljubav zaborava nema :wink:
bratstvojedinstvo1274ks7.jpg

ps. a ''srbin'' iz bosne srebrenko :lol: repcic

tema je bratski klub iz estonije,
a ne ciganski orkestar iz marinkove bare :lol:

Back