Liga šampiona se gasi – UEFA rekla "da" bogatima i ostavila Srbiju bez elite

Svaka cast englezima za ovo navijacima ovim su dokazali sta je strast da je za njih fudbal religija...i da nije puki konzument i nikada tamo nece biti...svih 6 engleekih kluboba svi navijaci protiv...zabari podeljeni a Barsini i Realovi za...nek real i barsa igraju super ligu igrwju svaki drugi dan sta fali i zabavljuju amere kineze....nek ukinu ofsajd i nek tekma bude 20 minuta...da se raja mozhe ostaviti tableta kako veli Perez

Prolazi sigurno. Nije ovo da oni nešto ispipavaju teren. Oni već imaju sve organizirano, pripremljeno, zatvorenu financijsku konstrukciju, točno znaju kome i za koliko će prodati tv prava itd. Ti ljudi nisu budale. Perez, Laporta, Agnelli, Levy, Ameri što drže engleske klubove. To je sve razrađeno do detalja i jučer su samo odlučili objaviti da kreću s tim. Pa već imaju i web stranicu na kojoj je pojašnjeno kako će se igrati, kada itd.
Jedino pitanje je kakav će UEFA i FIFA dati odgovor na to. Ako budu mlaki, spremni na kompromise i sl. ovi će ih pojesti za doručak.

Ha, ha, ha :kafa:

Svaka cast englezima za ovo navijacima ovim su dokazali sta je strast da je za njih fudbal religija...i da nije puki konzument i nikada tamo nece biti...svih 6 engleekih kluboba svi navijaci protiv...zabari podeljeni a Barsini i Realovi za...nek real i barsa igraju super ligu igrwju svaki drugi dan sta fali i zabavljuju amere kineze....nek ukinu ofsajd i nek tekma bude 20 minuta...da se raja mozhe ostaviti tableta kako veli Perez
Navodno su dobili garancije da ce dobiti pare od uefe.... :whistling:

Šta sam krivo napisao? Palo je jer je odgovor UEFAe bio takav kakav je, plus odgovor navijača.
Naknadna pamet likova koji misle da JP Morgan vode lokalni kobasičari.
JP morgan je hteo da im uvali kredite sto da ne sjajan porez bankara...a ovima dobro leglo barsi i realu da dishu kolko tolko a nebi oni gledali kako ds se srede nego bi stigli mbappe i halland al za malo ;)

JP morgan je hteo da im uvali kredite sto da ne sjajan porez bankara...a ovima dobro leglo barsi i realu da dishu kolko tolko a nebi oni gledali kako ds se srede nego bi stigli mbappe i halland al za malo ;)
Oće uvalit meni i tebi kredit od par miljardi dolara da osnujemo ligu?
Žestok odgovor UEFAe, navijača, igrača, trenera, legendi je to zaustavilo. S tim da su računali na backlash od medija, javnosti itd. Al očito nisu računali na tako tvrd stav UEFAe. Naravno da će i dalje u Ligi prvaka zarađivati hrpu para, možda i više, jer su oni ti koji pare donose. Ali nisu računali da to da su ovi bili spremni ih izbacit iz domaćih natjecanja, igračima zabranit SP i EP. Uglavnom, kupljen mir na neko vrijeme.

Šta sam krivo napisao? Palo je jer je odgovor UEFAe bio takav kakav je, plus odgovor navijača.
Naknadna pamet likova koji misle da JP Morgan vode lokalni kobasičari.

Napisao si da ovo sigurno prolazi, jer "JP Morgan ne vode lokalni kobasičari". Fascinacija autoritetom i boljima od sebe nekad ima smisla, ali ne uvek :kafa:

Napisao si da ovo sigurno prolazi, jer "JP Morgan ne vode lokalni kobasičari". Fascinacija autoritetom i boljima od sebe nekad ima smisla, ali ne uvek :kafa:
Jesam, da. I bio sam u krivu što se toga tiče. I apsolutno nitko ovdje nije mislio drugačije. Jedino Bari se zapitao da li će im proć. Sada i ja znam da nije prošlo. Za sada.

Oće uvalit meni i tebi kredit od par miljardi dolara da osnujemo ligu?
Žestok odgovor UEFAe, navijača, igrača, trenera, legendi je to zaustavilo. S tim da su računali na backlash od medija, javnosti itd. Al očito nisu računali na tako tvrd stav UEFAe. Naravno da će i dalje u Ligi prvaka zarađivati hrpu para, možda i više, jer su oni ti koji pare donose. Ali nisu računali da to da su ovi bili spremni ih izbacit iz domaćih natjecanja, igračima zabranit SP i EP. Uglavnom, kupljen mir na neko vrijeme.
Koliko sam uspeo da saznam uefa nema takve mogucnosti.
Mogu samo da ih izbace iz lige sampiona.

Ali onda gube svi...
Zamisli sv.prvenstvo bez najboljih 50 igraca sveta.
Apsolutno se slažem s tim. FIFA i UEFA bi si tim potezom pucali u nogu. A s druge strane, ti klubovi možda nebi uopće puštali igrače u reprezentacije. Jer zašto bi ih pustili?
Ali izbacivanjem iz domaćih liga bi bila kazna koja bi dosta teško pala tim klubovima.
Drago mi je da je UEFA pokazala zube (makar ju to ne čini manje pokvarenom i pohlepnim), a još više me oduševilo kako su reagirali navijači klubova iz te Super lige, pa legendarni bivši igrači, treneri, novinari, sadašnji igrači i treneri.
Svaka čast.

Poslednja izmena:
Uefa I Fifa poštenjačine ispale posle ovoga.

Njihov sistem LŠ od 2024. bez grupne faze, sa puno klubova u liga formatu je mnogo zamrsen od ove SL. Obe ideje dodju slicno kao u kosarci Evroliga. Slicno kao u MLS ligi koja je podeljena u dve divizije i igraju se utakmice u svojoj div. i pomesano sa drugom. Na neki način su obe organizacije iskopirale Amere koje pljuju za unistavanje fudbala. Vidim oni su toliko unistili soker da su sve svetske zvezde pred kraj karijere igrale, igraju i igrace tamo.

Pa da meni daju kredit koji mogu da izfinansiram....isto tako ovima daju...
Sad dobar dio klubova je odlucio da nece ovo...i u cemu je problem? Vi svi sto ste bili ubedjeni da prolazi sada vam krivo jer niste upravu?
Normalno da mi nije krivo. Pa koji ljubitelj nogometa i sporta općenito bi htio takvu ligu.
I od kuda ti ideja da mi je krivo što je ta liga neslavno propala za 2 dana?

Uefa I Fifa poštenjačine ispale posle ovoga.

Njihov sistem LŠ od 2024. bez grupne faze, sa puno klubova u liga formatu je mnogo zamrsen od ove SL. Obe ideje dodju slicno kao u kosarci Evroliga. Slicno kao u MLS ligi koja je podeljena u dve divizije i igraju se utakmice u svojoj div. i pomesano sa drugom. Na neki način su obe organizacije iskopirale Amere koje pljuju za unistavanje fudbala. Vidim oni su toliko unistili soker da su sve svetske zvezde pred kraj karijere igrale, igraju i igrace tamo.
Ma nije zamršen sustav nove CL. To je isto jedna od Perezovih teza kojom je pokušao opravdati Super ligu. Žali se na zamršen sustav, a tražili su više utakmica da mogu zaraditi više novaca. Sustav nije zamršen i postoji već dulje vrijeme. Radi se o švicarskom sistemu (lako se progugla i brzo shvati o čemu se radi), ne o nekakvoj nerješivoj matematičkoj jednadžbi. Druga provala mu je bila da Super ligom spašava nogomet koji je postao predosadan pa ga mladi do 25 godina ne prate nego su na svojim mobitelima. Onda pogledaš prosvjed Chelseaovih navijača protiv Super lige, i sve mladi ljudi.

Back