Jos jedno novo jutro, naravno, nisam spavao jer sam celu noc proveo na kompu "bolestan". Ne idem u skolu, na to sam nekako ubedio roditelje!
Igrao sam WoW a Bojan, inace moj najbolji drug, me je zvao u skolu. Rekao sam mu "Aj brate ne smaraj bolestan sam i igram WoW necu u skolu!"
Bojan je rekao: "****' te WoW!" i otisao...
To se ponavljalo danima, ja sam bio sve besniji na njega kao i on na mene!
Jednog dana je sav besan banuo kod mene kuci, nije ni kucao, samo je uzviknuo: "****** te igrica, sve ces prijatelje izgubiti zbog nje!"
Nisam obracao paznju na njega, samo sam buljio u moj komp!
Prisao mi je, zveknuo samarcinu i polomio tastaturu i rekao: "Prestani da igras vidis da ti steti!"
Izgurao sam ga iz sobe i rekao "Gubi se, ne trebas mi vise, nisi nikakav prijatelj!'' Odgurnuo me je i pobegao sa suzama u ocima.
Igrao sam WoW a Bojan, inace moj najbolji drug, me je zvao u skolu. Rekao sam mu "Aj brate ne smaraj bolestan sam i igram WoW necu u skolu!"
Bojan je rekao: "****' te WoW!" i otisao...
To se ponavljalo danima, ja sam bio sve besniji na njega kao i on na mene!
Jednog dana je sav besan banuo kod mene kuci, nije ni kucao, samo je uzviknuo: "****** te igrica, sve ces prijatelje izgubiti zbog nje!"
Nisam obracao paznju na njega, samo sam buljio u moj komp!
Prisao mi je, zveknuo samarcinu i polomio tastaturu i rekao: "Prestani da igras vidis da ti steti!"
Izgurao sam ga iz sobe i rekao "Gubi se, ne trebas mi vise, nisi nikakav prijatelj!'' Odgurnuo me je i pobegao sa suzama u ocima.