Life or NoLife 4. DEO

• Začetnik teme Začetnik teme Ogee
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Mrtav umoran sam otisao u kupatilo, napunio kadu "do gore" i razmisljao.Pitao sam se da li cu se ikada pomiriti sa mojim starim prijateljima da li ce mo se opet zezati zajedno kao pre glupog WoW-a.
Izasao sam iz kupatila i ususkao sam se u krevet.
Zbog umora brzo sam zaspao...Sanjao sam da opet igram fudbal sa Vulkom, Bobicom, Bojanom, Malim Mikijem i sa jos mnogo njih.
Probudio me je babin glas:"Ajd' brze os' da zakasnis u skolu pi*ka li ti mate'rna!"
Uzviknuo sam:"Baba ne smaraj ustajem za pet minuta!"
Baba dok je izlazila iz sobe je rekla:"Dobro al nemoj d' bude da te nisam budila!"....
Napokon sam ustao pogledao kroz prozor i video da pada kisa, totalno sam se smorio i skola i prvi cas fizika...
Kao obicno isao sam sam u skolu, na ulasku u dvoriste sreo sam nastavnika matematike.
Rekao je da ce mi opravda ti cas i da moramo opet da porazgovaramo.
Bio sam zabrinut, ali i srecan jer necu biti na fizici!
Otisli smo u obliznju poslasticarnicu.
Pitao sam ga:Cemu ovo, nastavnice?
Nasmesio se i rekao:"Cujem neke prici u skoli da nemas ni jednog prijatelja.Zbog cega je to tako?"
Rekao sam mu:"Bio sam se navukao na neku igricu, nisam izlazio napolje, a sto je najgore udario sam Bojana zato sto je pokusao da me odvuce od kompa!"
Nastavnik je rekao:"Auu...To je gadna stvar, jel se makar kajes zbog toga, jel zelis da se pomiris s' njim?
Uzviknuo sam:"Naravno da zelim samo ne znam na koji nacin!"
Matematicar me je savetovao:"Iskoristi ovo grozno vreme, budi uporan ne odustaj i uspeh ti je zagarantovan...Bas kao u matematici!"
Ustao sam od stola uzeo jaknu i torbu i na putu do vrata okrenuo sam se i rekao:"Hvala na savetu, uradicu sve sto je u mojoj moci!"
Nastavnik mi je samo namignuo i nasmejao se.
Dosao sam kuci bacio torbu u sobu rekao kevi:"Mama idem ja u biblioteku!"
Ona se okrenula i rekla:"Ohohoho napokon si ustao s' onog cuda!"..
Kisa je lila "Ko iz kabla".
Na svu srecu sacuvao sam Bojanov broj..Nazvao sam ga..Prvih 15 puta nije se odazvao, ali nisam odustajao.Posle mnogo bezuspesnih pokusaja javio se i Rekao:Sta oces?!.
Tihim glasom sam rekao:"Sidji dole!"
Grubim glasom je rekao:"Necu ja ne pricam sa tobom!"
Vec sam poceo da placem, jecajuci sam mu rekao:"Molim te, kajem se zbog svega!"...
Rekao je cekaj 5 minuta silazim...Ni danas ne znam sto me je poslusao valjda je osetio iskreno kajanje u glasu...
Sisao je dole i rekao:"Reci?"
Brate kajem se izbrisao sam Account na WoW-u, ajde igramo fudbal?
Bojan:"Sad ti nisi normalan keve mi!"
Ja:"Ajde!"
Rekao je:"Ok,izvini zbog svega!
Odgovorio sam:Nemas na cemu da se izvinjavas ja sam kriv!..Dok smo isli po drugare rekao sam mu:"Bojane mozda ce ovo zvucati malo pederski, ali Volim te!" (To je to od mene u protekla 2-3 dana) Nadam se da vam se svidja..

Back