Miks markt

Taman da pokazem nivo razvoja srpskog intelekta

1713858676388.png

Pogledajte naslov, evo tacno kad i gde...
Procitajte tekst....pise kada, ne pise gde...
 
Gde otvaraju u Sarajevskoj.

Ne znam gde ima mesta za veliku prodavnicu.

Jedino mi pada na pamet negde u Skyline-u unutra. Spolja u Sarajevskoj treba da bude posta.
 
Citam neke komentare i već smo počeli na fb sa hoćemo srpski lanac, pljačkaju nas zato su došli, ja u Nemačkoj nikad čuo, ko tamo kupuje? uzas, samo nam oni fale, cuo sam i mnogo je skup od ostalih u Nemačkoj itd. 😁😂
 
Naša istorija

Maloprodajni lanac prehrambenih proizvoda Miks-Markt specijalizovan je za prodaju međunarodnih proizvoda i lider je u Evropi. Prvi Miks Markt je osnovan 1997. godine i od tada se lanac kontinuirano širi i sada je zastupljen sa 362 supermarketa u Nemačkoj i Evropi. Svaki Mik market ima široku paletu specijaliteta iz mnogih zemalja Evrope i Azije, koji se uspešno dopunjuju drogerijama i proizvodima za domaćinstvo. Naš cilj je da ponudimo multikulturalnoj bazi kupaca jedinstveno iskustvo kupovine sa širokim izborom uz odličan odnos cene i učinka.

Otvoreno je prvo Miks market u Erlinghauzenu, okrug Lipe u Severnoj Rajni-Vestfaliji. Samo dve godine kasnije postoji deset ekspozitura koje i dalje ostvaruju skromnu prodaju od oko pet miliona evra. Pet godina od osnivanja, prodaja u 40 ekspozitura udesetostručena je na skoro 55 miliona evra. Danas u Nemačkoj postoje 182 filijale u kojima je ostvareno oko 780 miliona evra. Miks tržišta već postoje u Belgiji - Flamanska, Bugarska, Francuska, Grčka, Velika Britanija, Italija, Malta, Crna Gora, Holandija, Austrija, Poljska, Portugalija, Slovačka, Slovenija, Španija, Češka, Kipar.

Tržišta snabdeva grupacija kompanija Monolit, koja ima većinu robe proizvedene u Nemačkoj. Do šezdeset procenata proizvoda Monolith grupe je dostupno u Mik prodavnicama.



Monolith Group

činjenice i brojke

Osnovana 30. jula 1997. od strane partnera Artura Štajnhauera, Valdemara Volkera i Petera Šujua, međunarodna grupa Monolit je na čelu evropske trgovine istočnoevropskom i međunarodnom hranom sa rekordnom prodajom od čak 580 miliona evra. Od svog osnivanja, Monolith Group je bila u mogućnosti da se osvrne na kontinuirani rast i jedinstvenu priču o uspehu.


1714402766413.png
 

Back
Top