Lider

_Milanche_:
a zamisli kolko su tek zla doneli tvoji radikalni...

ne znam samo na kakvo zlo mislis .. tvoji su vladali i jos uek vladaju .. a to je 6 godina .. za tih sest godina su uhapsili, ubili ili na neki drugi nacin lisili prava na zivot vise hiljada gradjana ove srbije ... medjutim, vladali su oni i pre 2000. u nekim delovima srbije ... tako da vladavina tih tvojih traje punih 16 godina, sto ce reci da su diktatori

Nije problem ako imas jenog na vlasti, nego kada ih imas sto, kao kod nas.

Sistem zvlasti treba da bude kada neko dobije vecinu na izborima, formira vladu i racuna mu se 55% mesta u skupstini. Da se ne prave koalicije kao sada, nevode nicemu.

no_problem:
ne znam samo na kakvo zlo mislis .. tvoji su vladali i jos uek vladaju .. a to je 6 godina .. za tih sest godina su uhapsili, ubili ili na neki drugi nacin lisili prava na zivot vise hiljada gradjana ove srbije ... medjutim, vladali su oni i pre 2000. u nekim delovima srbije ... tako da vladavina tih tvojih traje punih 16 godina, sto ce reci da su diktatori

a tvoji su vladali najmanje 10 godina i hapsili i ubuili odveli u rat upropastili sve sto se moglo...

_Milanche_:
a tvoji su vladali najmanje 10 godina i hapsili i ubuili odveli u rat upropastili sve sto se moglo...

moji nisu vladali 10 godina ... a to sto si ti uvrteo sebi u glavu da jesu, ne mogu ti pomoci ... inace, da li si ti cuo na kog se sumnja da je nalogodavac atentata iz 2003. godine

Alekasandar2:
Nije problem ako imas jenog na vlasti, nego kada ih imas sto, kao kod nas.

Sistem zvlasti treba da bude kada neko dobije vecinu na izborima, formira vladu i racuna mu se 55% mesta u skupstini. Da se ne prave koalicije kao sada, nevode nicemu.

ti bi alez da iskopiras italijanski model ali naravno selektivno jer ti tako odgovara

no_problem:
moji nisu vladali 10 godina ... a to sto si ti uvrteo sebi u glavu da jesu, ne mogu ti pomoci ... inace, da li si ti cuo na kog se sumnja da je nalogodavac atentata iz 2003. godine

na koga se sumnja?
jesu no problem vladali su da li se zlai SPS ili SRS ili u kombinaciju radi se o istoj politici.

_Milanche_:
na koga se sumnja?
jesu no problem vladali su da li se zlai SPS ili SRS ili u kombinaciju radi se o istoj politici.
ne moze nikako da se radi o istoj politici jer je SPS levicarska partija a SRS je desnica, a sumnja se na lidera LDP i njemu dragog konobara

Nije no prolbem kod nas su ti glasaci SRS i SPS isti ljudi nema veze sa time sto ti pricas.
U nekim normlanim drzavama sa jasnom profiralicom politike to jeste tako odvde nije...
Naravno Ceda je ubio Djindjica a pucao je Boris Tadic.

_Milanche_:
a zivkovic predsednik mora da je Zivkovic krivlji

niko ne iskljucuje i njegovu umesanost ... ali ... ako ceda nije umesan, kako je bas tada bio u francuskoj na operaciji zuba ili usiju nebitno je ... kako to da je on saradjivao sa crvenim beretkama... hahahaha .. lao bre LDP je zlo za srbiju ljudiiiiiiiiii

Alekasandar2:
"Radikalna resenja"
Hmmmmm....
podsvest?
Ma jok bre Aco... krajnje svesno... vidis kako je mirno u Srbiji, sve pocinje polako da se sredjuje, nema tenzija, opušteni svi, zamisli sad da ti uleti opet neki koji pravi cirkus svaki dan... kome to treba. Ajd' da je haos i bezvlašće, pa čovek i da kaže da treba neko takav...

Knjiga Propovjednikova..."Svemu ima vrijeme, i svakom poslu pod nebom ima vrijeme.....

Ima Vrijeme kad se se rađa i vrijeme kad se umire; vrijeme kad se sadi i vrijeme kad se čupa posađeno.....

...Vrijeme kad se dere i vrijeme kad se sašiva; vrijeme kad se muči i vrijeme kad se govori.....

...Vrijeme kad se ljubi i vrijeme kad se mrzi; vrijeme ratu i vrijeme miru.....

Eee....

Kada se setim kako su Titu pisane pesmice...
Pa kada se setim kada je Sjindjic ubijen kako su zalili i kako danas "I posle Ti, mislim Zorana- Zoran!"

Pa ko kaze da nemamo iskustva sa diktatorima?

Back