_Milanche_
Poznat
- Poruka
- 7.334
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Alekasandar2:"Radikalna resenja"
Hmmmmm....
podsvest?
_Milanche_:pa to je isto sto zele i Vuka Drašković i kompanija iz DS-a i LDP-a.
_Milanche_:a zamisli kolko su tek zla doneli tvoji radikalni...
no_problem:ne znam samo na kakvo zlo mislis .. tvoji su vladali i jos uek vladaju .. a to je 6 godina .. za tih sest godina su uhapsili, ubili ili na neki drugi nacin lisili prava na zivot vise hiljada gradjana ove srbije ... medjutim, vladali su oni i pre 2000. u nekim delovima srbije ... tako da vladavina tih tvojih traje punih 16 godina, sto ce reci da su diktatori
Strela:Da, u to nas "uveravaju" svakodnevno.
_Milanche_:a tvoji su vladali najmanje 10 godina i hapsili i ubuili odveli u rat upropastili sve sto se moglo...
Alekasandar2:Nije problem ako imas jenog na vlasti, nego kada ih imas sto, kao kod nas.
Sistem zvlasti treba da bude kada neko dobije vecinu na izborima, formira vladu i racuna mu se 55% mesta u skupstini. Da se ne prave koalicije kao sada, nevode nicemu.
no_problem:moji nisu vladali 10 godina ... a to sto si ti uvrteo sebi u glavu da jesu, ne mogu ti pomoci ... inace, da li si ti cuo na kog se sumnja da je nalogodavac atentata iz 2003. godine
_Milanche_:bas bih voleo da mi izlozis tvoj model
Strela:Kako da ne, ja ću na tvoje pola rečenice, da pišem eseje... 8-)
ne moze nikako da se radi o istoj politici jer je SPS levicarska partija a SRS je desnica, a sumnja se na lidera LDP i njemu dragog konobara_Milanche_:na koga se sumnja?
jesu no problem vladali su da li se zlai SPS ili SRS ili u kombinaciju radi se o istoj politici.
_Milanche_:zato su sad svi oni koji su bili bliski Djindjicu satanizovani a njegovi neprijatelji na vlasti al dobro...oce to...
_Milanche_:a zivkovic predsednik mora da je Zivkovic krivlji
Ma jok bre Aco... krajnje svesno... vidis kako je mirno u Srbiji, sve pocinje polako da se sredjuje, nema tenzija, opušteni svi, zamisli sad da ti uleti opet neki koji pravi cirkus svaki dan... kome to treba. Ajd' da je haos i bezvlašće, pa čovek i da kaže da treba neko takav...Alekasandar2:"Radikalna resenja"
Hmmmmm....
podsvest?