Lider SNS-a Tomislav Nikolić za Press: Ponosan sam na to što sam četnički vojvoda!

Bota mi je takodje biser,al bar Bota se ne menja za 180 stepeni odjednom,on je uvek bio eUropejac:mrgreen:....i jedan i drugi su ljigavci....ali je grobar prevazisao svaku moralnu normu ako ju je ikad i imao

Evropa i Kosovo je ocit marketinski trik ali koji dobro prolazi.
To je zvaka na koju je i Tadic dobio izbore, i to na jedvite jade, cak i pomerili proglasavanje sesesije na Kosovu da bi on pobedio. Ma sta mislio o Nikolicu, ipak on nije toliko narcisoidna licnost kao Tadic, kod koga to dobija patoloski oblik.
Umeksavanje SRS koje je on pokusao nije posledica njegove istinske ljubavi prema Eu, vec sticaj okolnosti i prilika koje su se nametnule. Uostalom rast popularnosti SRS posle 2000.-te duguje biracima koje nije toliko zanimala nacionalisticka retorika ( to telo je prema nekim procenama oko 500.000 ljudi u Srbiji ) vec njihova zivotna sudbina (tzv. gubitnici tranzicije i socijalni slucajevi).
Nije da ga branim, ali mislim da je to jedini jak politicar koji moze da se nosi sa Tadicem, koliko je to realno dobra opcija, to je sad pitanje. Meni ne uliva neku preteranu sigurnost.

Koji paćenik! Neka ga, samo neka nastavi u istom maniru dok se svima ne zgadi. Šta će biti sledeće? Ponosan sam što sam uzeo stan tri meseca pred bombardovanje? Ponosan sam što imam vanbračno dete? Ponosan sam što mi nezaposlena žena daje 4.000 evra donacije za stranku? :roll:

"Бољи" је тадић који одваја Војводину од Србије и који је учествовао у пуштању шиптарских терориста. Паметном доста.

Umeksavanje SRS koje je on pokusao nije posledica njegove istinske ljubavi
prema Eu, vec sticaj okolnosti i prilika koje su se nametnule.

prevedeno na srpski koji razumeju oni kojima je obećana vekna od 3 dinara, glasi:

pokušao je da pobegne od neperspektivne, propale i pogubne šešeljeve politike a
onda se sa slatkorečivošću o EU i socijalno delikatno aktuelnim temama približava
DS-u ne bi li ga pod bilo kojim uslovima prihvatili u svoju budibogsnama koaliciju ...

medjutim, od svega toga ispada da su ispušili i stari i novi radikali...razbijeni, oslabljeni
mogu biti samo dvorske lude, evo na primer DSS-u ...

.

Kako bre da nije cetnik?

mladicratkonikolicsn0.jpg
Ma samo treba pogledati ko je progurao Zakon o izjednačavanju Boraca Rata, ovih uvezenih i ovih srpskih pa će svima biti jasno,ko je jedini nastavljač politike Jugoslovenske vojske u otadžbini a koliko( 5-6) ima fejkova...Crveni četnici su mnogo gori od crvenih koji su ostali verni Titi i Staljinu:neutral:

Licno smatram ,da on nema nikakve sanse protiv Bo Te na nekim buducim predsednickim izborima i mislim,da su poslednji izbori bili njegov apsolutni maksimum....jednostavno,njegova nova stranka je dozivela vrhunac popularnosti ,a to je nekih 26-28 % i sad sledi pad,sto su na neki nacin pokazali i Lokalni izbori u Vrbasu,pogotovu ako se iz Haga napokon vrati kum,odnosno V.Seselj,sto mu ja iskreno zelim,bez obzira sto se nikako ne slazem sa njegovom apsurdnom politikom.:think:

Back