Lični "trash"

Lako otpisujem ljude iz svog zivota ukoliko mi se ne uklapaju u neke okvire principa, morala ili ih detektujem kao lose ljude po nekim mojim merilima. Nekako ne mogu protiv toga. Znam da ne bih trebala tako olako ali odmah mi odu u neku zonu nebitnih i nepostojecih.

Sa druge strane o nekim stvarima dugo razmisljam pre odluke i nisam uvek u konekciji sa svojim emocijama.

Lako otpisujem ljude iz svog zivota ukoliko mi se ne uklapaju u neke okvire principa, morala ili ih detektujem kao lose ljude po nekim mojim merilima. Nekako ne mogu protiv toga. Znam da ne bih trebala tako olako ali odmah mi odu u neku zonu nebitnih i nepostojecih.

............ nisam uvek u konekciji sa svojim emocijama.
Nemam šta da dodam. To je to.

Kad me nečija priča ne zanima izgubim frekvenciju i isključim se potpuno...
i umem izuzetno neprijatno da prekinem osobu u sred rečenice stavljajući jasno do znanja da mi je tema-priča dosadna...
čak umem i rukom da odmahnem i odem...
To je nešto što ne mogu kod sebe da kontrolišem ili mogu isključivo teškom mukom kad baš moram 🤷

Nemam pojma nista nemam sebi spec da zamerim ,osim sto primecujem sve i nebitne ljude cije me ponasanje nervira ,svaka iole folirantska grimasa me nervira makar na filmu bila,ta promena i gluma u svakodnevnom zivotu je nezaobilazna,kako da se iskljucim i da to ne primecujem,ne moze,ne znam dal postoji osoba koja moze da prica na razne teme konstantno istim tonom bez glume i drame,da moze zapravo svestenik to mi treba

Sama protiv sebe sam

do daljnjeg, a vi se tu keslarite.
Naravno da mogu sama, ali... lepo je znati.
Joj Indi ne znam na šta misliš ni o čemu se radi...svega mi...uopšte nisam u toku,
Svakako naša šala se ne odnosi nikako na tebe, samo sam ušla da pozovem mog ljutog protivnika da igramo šah🤷
Ako mogu nešto da pomognem ja želim i to iskreno i od srca.
Samo reci šta treba...
❣️

Sa druge strane o nekim stvarima dugo razmisljam pre odluke i nisam uvek u konekciji sa svojim emocijama.
Mačkice,mmmmmmmmm...moraš da imaš više razumevanja za ljude i da prihvatiš spoznaju prave ljudske prirode.
Ljudi su mizerna bića.Prihvati ih takve kakvi jesu.Sa gomilom najrazličitijih mana i ponekom vrlinom.
Zato kod mene ni jedan ignor zaista ne traje do kraja večnosti kako ja to volim u trenutku da kažem. :)

Говоре ми да сам егоцентрик, и да само мислим на себе. Јбг, научи човек да поштује себе временом.
Poštovati sebe i biti egocentrik nije isto ..
Tema:Imam mnogo ličnih treševa, ali sočniji su oni koje drugi pokušavaju da ti prikače..
Najnoviji je da ne umem da volim van mašte i da previše forsiram ljubav,
A pri tome nisam dovoljno romantična..

Recite šta vam je na duši

Koje stvari biste rado izbacili iz sebe?

Šta je vaša mračna strana?
Ne mogu da podnesem lazove i fejk ljude. Imam neku licnu granicu do koje mogu da dopustim da lazu i glume. Na sve iznad toga moram da reagujem. Ne mora cak ni da se radi o meni licno, jednostavno neko nekog laze i mulja, a ja to vidim i vec sam u stanju alarmiranosti i pobune. A internet je raj za lazove i glumatala. Volela bih da to mogu da kontrolisem, jer sam inace za sve drugo u fazonu „live and let live“ i boli me uvo, ovako bezveze ulazim u konflikte sa nekim ko je i onako lukav i kome je tesko doakati.
Takodje, kad se naljutim odmah tu osobu izbacujem iz svog okruzenja i ne dozvoljavam da mi se obrati ili objasni. Tesko se naljutim, to je prednost, ali nije dobra ova iskljucivost. Sve ja to znam i sve lepo objasnim mozgom, ali emocije i ego to ne prihvataju. 😁

Back