Recite šta vam je na duši
Koje stvari biste rado izbacili iz sebe?
Šta je vaša mračna strana?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nemam šta da dodam. To je to.Lako otpisujem ljude iz svog zivota ukoliko mi se ne uklapaju u neke okvire principa, morala ili ih detektujem kao lose ljude po nekim mojim merilima. Nekako ne mogu protiv toga. Znam da ne bih trebala tako olako ali odmah mi odu u neku zonu nebitnih i nepostojecih.
............ nisam uvek u konekciji sa svojim emocijama.
Hajde idemo, s tim što bi uglavnom samo ti govorila, laprdam samo na forumu.Mislim da bi mi jako prijalo da odem sa nekim na večeru, da se napijemo vina, i da pričamo o tom osećaju podmuklosti koja prožima celu živuću stvarnost, dok se ne iscrpimo skroz. Mislim da bih bila manje zajedljiva
Neš!Hajde idemo, s tim što bi uglavnom samo ti govorila, laprdam samo na forumu.
Ne spamuj i ovde!Neš!
Sad ideš sa mnom![]()
Ne spamuj i ovde!
Recite šta vam je na duši
Joj Indi ne znam na šta misliš ni o čemu se radi...svega mi...uopšte nisam u toku,Sama protiv sebe sam
do daljnjeg, a vi se tu keslarite.
Naravno da mogu sama, ali... lepo je znati.
Jao, ćuti stigla sam da izbrišem nepotrebno. Vi nastavite da igrate šah bez ikakve druge ili treće pomisli.Samo reci šta treba...
Imam blog za to.Dva bloga.Recite šta vam je na duši
Mačkice,mmmmmmmmm...moraš da imaš više razumevanja za ljude i da prihvatiš spoznaju prave ljudske prirode.Lako otpisujem ljude iz svog zivota ukoliko mi se ne uklapaju u neke okvire principa, morala ili ih detektujem kao lose ljude po nekim mojim merilima. Nekako ne mogu protiv toga. Znam da ne bih trebala tako olako ali odmah mi odu u neku zonu nebitnih i nepostojecih.
Sa druge strane o nekim stvarima dugo razmisljam pre odluke i nisam uvek u konekciji sa svojim emocijama.
Poštovati sebe i biti egocentrik nije isto ..Говоре ми да сам егоцентрик, и да само мислим на себе. Јбг, научи човек да поштује себе временом.
Ne mogu da podnesem lazove i fejk ljude. Imam neku licnu granicu do koje mogu da dopustim da lazu i glume. Na sve iznad toga moram da reagujem. Ne mora cak ni da se radi o meni licno, jednostavno neko nekog laze i mulja, a ja to vidim i vec sam u stanju alarmiranosti i pobune. A internet je raj za lazove i glumatala. Volela bih da to mogu da kontrolisem, jer sam inace za sve drugo u fazonu „live and let live“ i boli me uvo, ovako bezveze ulazim u konflikte sa nekim ko je i onako lukav i kome je tesko doakati.Recite šta vam je na duši