(Lične) Eksplicitne fotografije

Seksualnu sloboda demonstriram

• Avangardno

glasova: 9 20,9%
  • Stidljivo,u četri zida

glasova: 11 25,6%
  • egzibicionista sam

glasova: 11 25,6%
  • sve što narušavaju prađedovske norme treba poslati na goli otok

glasova: 12 27,9%

• Ukupno glasova
    43
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Ulični Hodač

Aktivan član
Banovan
Poruka
1.997
Pozivam sve dame koje su zainteresirane da razmenu ličnih escplicitnih fotografija,da iako nisu mogle da dospeju na naslovnicu nekog eminentnog magazina,tu slobodu nagog tela mogu prezentovati ovde.
Milsim već imamo temu "erotske fotografije" što tabuirati svoje telo i držati se prađedovskih nazovi vrednosti da je strašan greh eksponirtai svoje prirodne lepote.
Naravno,ovo je tema koja će direkno pokazati jesu li Srbi sposobni za savremenu civilizaciju i kulturu,ili su i dalje neviđeni licemeri koji žive za to da ih drugi vrednuju uniformisanim očima kao "kulturne" ,mada je kultura široko rasporstranjen pojam.Upravo ta Folk kultura seskog abijenta je i dospela u grad gde kroz licemerstvo namće dvostruke standarde.
Koliko ljudi teži slobodi,i koliko je pobedilo robovanje stereotipima,etiketiranjima i Blakansku zaostalost?
Koja prva probije led,dobije od mene mačora u inbox :mrgreen:
Lejdi Godiva je prošla naga kroz ceo grad,jedan monah da bi naučio svoju duhovnu kćer kako se pobeđuje svet i mišljenje drugih ljudi dao za poslušanje da se ista skine naha i prođe kroz grad.
Dakle,ima li kandidatkinja sposobnih za modernu civilizaciju,koja može da pohvali svojim delovima tela javno na forumu(ako ne,nek šibne u inbox):mrgreen:

Sta fali patrijarhalnim vrednostima? Za kim to treba da trcimo i po cijem to da se ravnamo pa da se golotinjom borimo za slobodu? Koja je to sloboda? Sloboda se na ovom prostoru platila sa mnogo krvi da bi se danas ta rec vezivala za to hoce li se neka zena slikati gola. To je van svake pameti i sistem i kultura koja nam danas dolazi na nase prostore je i vise nego pogubna za svaku sledecu generaciju koja bude dolazila.

Koliko vidim biti nag pred drugima za neke i dalje predstavlja pravi smrtonosni tabu.Zašto?Koji je razlog vašeg stida i straha?
Bojite se kako će vas drugi vrednovati ,da ne ismeju vaše privatnosti?Ne bi ste mogli podneti taj osećaj podsmeha?
Dali to znači da ste kolektivni robovi tuđeg mišljenja o sebi?

Sta fali patrijarhalnim vrednostima? Za kim to treba da trcimo i po cijem to da se ravnamo pa da se golotinjom borimo za slobodu? Koja je to sloboda? Sloboda se na ovom prostoru platila sa mnogo krvi da bi se danas ta rec vezivala za to hoce li se neka zena slikati gola. To je van svake pameti i sistem i kultura koja nam danas dolazi na nase prostore je i vise nego pogubna za svaku sledecu generaciju koja bude dolazila.
Potpuno se slažem, a dodala bih i čemu muška golotinja?
Današnji muškarci provode dane slikajući pišu bože me sačuvaj, umesto da se uhvate za pušku i odu da vrate Kosovo i Knin

Koliko vidim biti nag pred drugima za neke i dalje predstavlja pravi smrtonosni tabu.Zašto?Koji je razlog vašeg stida i straha?
Bojite se kako će vas drugi vrednovati ,da ne ismeju vaše privatnosti?Ne bi ste mogli podneti taj osećaj podsmeha?
Dali to znači da ste kolektivni robovi tuđeg mišljenja o sebi?
Nije to strah nego moralne vrednosti pobogu
Šta bi bili bez toga? Životinje

Potpuno se slažem, a dodala bih i čemu muška golotinja?
Današnji muškarci provode dane slikajući pišu bože me sačuvaj, umesto da se uhvate za pušku i odu da vrate Kosovo i Knin
Nije tu pitanje vracanja niti Kosova niti Knina vec jednostavno radjenje necega sto nicemu ne sluzi.

Zasto iko sutra da gleda sliku moje cure gole ili mene. Svi smo mi ljudi i napravljeni smo od krvi i mesa,nebitno je apsolutno ko ima kakve dimenzije da se tako izrazim ali ono....ne mogu da to shvatim jednostavno kao nesto sto je normalno i sto treba raditi,pritom se ne pretvaram da sam lazni moralista ili bilo sta...

sloboda je mnogo skupa rec da bi se upotrebljavala u ove svrhe...

Nije tu pitanje vracanja niti Kosova niti Knina vec jednostavno radjenje necega sto nicemu ne sluzi. Zasto iko sutra da gleda sliku moje cure gole ili mene. Svi smo mi ljudi i napravljeni smo od krvi i mesa,nebitno je apsolutno ko ima kakve dimenzije da se tako izrazim ali ono....ne mogu da to shvatim jednostavno kao nesto sto je normalno i sto treba raditi,pritom se ne pretvaram da sam lazni moralista ili bilo sta...sloboda je mnogo skupa rec da bi se upotrebljavala u ove svrhe...
Ajde života ti podeli ovo na pasuse
Fali ti dinamike u izlaganju i teško je čitati ovako
Svako dobro

Nije to strah nego moralne vrednosti pobogu
Šta bi bili bez toga? Životinje
Moralne vrednosti u Sodomi i Gomori?Ma ,hajte molim vas.Svaki dan se ubijaju kriminalci,deca,porodični pokolji,na forumskim temama 99% ljudi odbrava preljubu,a ovde se propovedaju "moralne vrednosti":roll:
Srbi su se davno odrekli morala,kao i herojstva.Digresija na Knin i KiM,jer kad su trebali biti "muškarci" tad su moralisali švercom,korupcijm i kukavičlukom.Kao i onim čuvenim Najk-patikama za KiM.
I sad se diže frka oko nudizma.Nismo se još odrekli neznanja.Čini mi se.:D

Pozivam sve dame koje su zainteresirane da razmenu ličnih escplicitnih fotografija,da iako nisu mogle da dospeju na naslovnicu nekog eminentnog magazina,tu slobodu nagog tela mogu prezentovati ovde.
Milsim već imamo temu "erotske fotografije" što tabuirati svoje telo i držati se prađedovskih nazovi vrednosti da je strašan greh eksponirtai svoje prirodne lepote.
Naravno,ovo je tema koja će direkno pokazati jesu li Srbi sposobni za savremenu civilizaciju i kulturu,ili su i dalje neviđeni licemeri koji žive za to da ih drugi vrednuju uniformisanim očima kao "kulturne" ,mada je kultura široko rasporstranjen pojam.Upravo ta Folk kultura seskog abijenta je i dospela u grad gde kroz licemerstvo namće dvostruke standarde.
Koliko ljudi teži slobodi,i koliko je pobedilo robovanje stereotipima,etiketiranjima i Blakansku zaostalost?
Koja prva probije led,dobije od mene mačora u inbox :mrgreen:
Lejdi Godiva je prošla naga kroz ceo grad,jedan monah da bi naučio svoju duhovnu kćer kako se pobeđuje svet i mišljenje drugih ljudi dao za poslušanje da se ista skine naha i prođe kroz grad.
Dakle,ima li kandidatkinja sposobnih za modernu civilizaciju,koja može da pohvali svojim delovima tela javno na forumu(ako ne,nek šibne u inbox):mrgreen:
Колико филозофирања уместо да се просто каже шаљите ми сисе.

Moralne vrednosti u Sodomi i Gomori?Ma ,hajte molim vas.Svaki dan se ubijaju kriminalci,deca,porodični pokolji,na forumskim temama 99% ljudi odbrava preljubu,a ovde se propovedaju "moralne vrednosti":roll:
Srbi su se davno odrekli morala,kao i herojstva.Digresija na Knin i KiM,jer kad su trebali biti "muškarci" tad su moralisali švercom,korupcijm i kukavičlukom.Kao i onim čuvenim Najk-patikama za KiM.
Onda daj na radimo na tome, da se izdignemo.
Neka krstarica postane bastion starih vrednosti i dobrog ukusa.

Ne znam na osnovu cega se doslo do zakljucka da su se Srbi odrekli herojstva?

Digresija na nesretni rat na prostorima bivse Jugoslavije-ratnog profiterstva je uvek bilo ali ne mozemo generalizovati citav narod zbog nekih slucajeva.
Treba navesti svetle primere junastva Milana Tepica koje se nije desilo pre 300 godina nego pre 30,zatim Veljka Milankovica,Ljube Mauzera,Branka Pantelica,dece koja su dala svoje zivote u redovima VRS braneci svoj kucni prag i boreci se za Slobodu

Vidim da smo ja i ovaj sedžvik na istoj talasnoj dužini
Jel oćeš, sedžvik, da ti pošaljem u pp neke primere odsustva čojstva i junaštva?
U istraživačke svrhe
Moze,ja dosta citam o tome i nikada nisam rekao da smo mi bezgresan narod ali tesko se mirim sa svetskom nepravdom koja je ucinjena prema nasem narodu na prostoru bivse BiH,Kninske Krajine,na prostoru Kosova i Metohije.....ispali smo dezurni krivci i doslo je do toga da danas vecina ljudi smatra odbranu zemlje ratnim zlocinom....salji slobodno...

Moze,ja dosta citam o tome i nikada nisam rekao da smo mi bezgresan narod ali tesko se mirim sa svetskom nepravdom koja je ucinjena prema nasem narodu na prostoru bivse BiH,Kninske Krajine,na prostoru Kosova i Metohije.....ispali smo dezurni krivci i doslo je do toga da danas vecina ljudi smatra odbranu zemlje ratnim zlocinom....salji slobodno...
Al nemoj da me prijaviš, brale, ja sam krhka i nežna duša, ne znam kako ću izdržati još jedan ban

sta li mi to spremas pa da me to natera da trazim ban za tebe....taman posla...cinjenice su jedno a izmisljotine drugo ako me razumes...ako raspolazes cinjenicama to je de facto...tu nema ljutnje ali naslusao sam se svakakvih gluposti i nacitao tako da ono,verujem da nece biti potrebe za ban-om je li :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back