JohnnyBoy077
Početnik
- Poruka
- 2
Hello guys!
Ovako, imam jedan problem. Imam 19 godina i nisam vadio do sada ličnu kartu. Iyvadio sam državljanstvo, krštenicu, i uplatio one uplatnice. Ali sada imam poblem oko prebivališta. Od skoro ne živim sa roditeljima već sa babom. Tako da baba treba da vadi posedovni list i da se potpiše da sam u njenoj kući. Inače, ona je žena u godinama i ne mogu stalno da je vucaram po onim redovima, msm meni nije problem, ali njoj i te kako jeste, no to je je druga tema. Bili smo danas i to su nam na brzinu sve rekli, ali problem je sad u tome što ona nema novu ličnu, već staru koja je istekla.
Ali na nju prima penziju i sve je ok. I da, traže mi dokument sa slikom. Gde da im nađem dokument sa slikom (pasoš, dozvola) kad nisam vadio ličnu. Sad, ja uskoro planiram da se preselim u Bg, pa sam se pitao da li je moguće da sam to sredim? Jer ja ne znam šta da radim. Štaviše, ne vredi ni da pitam tamo jer u ljudi potpuno van svog posla, ne žele ni da pričaju sa tobom, sve preko nosa odgovaraju. Jedva sam izvukao i te informacije.
Ako neko ima neki savet, bio bih mu vlo zahvalan.
PoZz.

Ako neko ima neki savet, bio bih mu vlo zahvalan.

PoZz.