Lična karta pogrešan datum?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

mario80

Stara legenda
Poruka
80.582
Imam staru ličnu kartu i sad pošto mi je istekao pasoš reko sve đuture novo da vadim i bacim oko u nju kad ono... Umesto roka važenja 10 godina meni piše neka glupost od datuma? Naime od datuma izdavanja recimo važi 4 godine i 5-6 meseci?
I naravno po tom nekom drkavom datumu, istekla je pre skoro 6 meseci? Uredno sam vadio neka ovlašćenja pre par meseci u opstini :)

Pogledam drugarima u lične i svima piše 10 godina samo meni neki glupavi datum potpuno nevezan nisačim, čak ni sa datumom izdavanja?

Hoće li biti problema? :hahaha:

Pa i meni ovo deluje kao greška, datum... recimo važi do 28.07.2011 :lol:
Samo mi treba još da dokazujem gde sam bio i slična sranja kojih je Srbija prepuna... Pre sam furao ličnu kartu kojoj je je jedan broj falio pa su me terali u sup da ga dokucaju I jednom su mi napisali Marko :hahaha:
Sve nove lične karte važe 5 god.

Samo mi treba još da dokazujem gde sam bio i slična sranja kojih je Srbija prepuna... Pre sam furao ličnu kartu kojoj je je jedan broj falio pa su me terali u sup da ga dokucaju I jednom su mi napisali Marko :hahaha:
I meni je stara važila do 28.7.2011 Ali da znaš, ako nisi već puko džabe pare za takse i gluposti vezane za vađenje nove ta ti važi još 5 godina

Meni vala ova nova važi do 2021. Znači - doživotna :zcepanje:

Oni koji su vadili lk od 2007. do pocetka izdavanja biometrijskih lk imali su svi upisan datum 27.7.2011. Tim licnim kartama je u poslednjem momentu produzen rok vazenja do 2016. Tako da je bitno da li je datum 27.7 ili 28.7. Ako je 28. onda bi trabao da vadis novu. Ako je 27. onda je ok.

Imam staru ličnu kartu i sad pošto mi je istekao pasoš reko sve đuture novo da vadim i bacim oko u nju kad ono... Umesto roka važenja 10 godina meni piše neka glupost od datuma? Naime od datuma izdavanja recimo važi 4 godine i 5-6 meseci?
I naravno po tom nekom drkavom datumu, istekla je pre skoro 6 meseci? Uredno sam vadio neka ovlašćenja pre par meseci u opstini :)

Pogledam drugarima u lične i svima piše 10 godina samo meni neki glupavi datum potpuno nevezan nisačim, čak ni sa datumom izdavanja?

Hoće li biti problema? :hahaha:

Loknucu temu i nece biti problema

p.s. idi u Sup da ti isprave gresku umesto da otvaras temu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back