- Poruka
- 7.955
Uzmes onu kuhinjsku plasticnu foliju pa prelepis preko njegove guze.nisam imala tu info, hvala.
Bon appetit
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Uzmes onu kuhinjsku plasticnu foliju pa prelepis preko njegove guze.nisam imala tu info, hvala.
С оваквим се предзнањем долази на љис.postoji. koristi se za zaštitu prilikom orala kada neko ima STD
Kada smo kod lizanje guze.. imla sam prošle godine neko muvanje sa tipom online. dopisujemo se, bili i napaljeni jedno na drugo u tom dopisivanju-- Ali nikako da se nađemo mada živi na 50tak km od mene. I sad, u jednom od tih hotovanja piše on meni šta bi voleli da radimo jedno drugom i meni sve deluje hot, kad u jednom momentu on kaže i posle toga ti uzmeš da mi ližeš dupe ! bljakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk Znači umalo povratila nisam-. Naglo sam prekinula kontakt, jer mi se nešto tu toliko zgadilo da sva ona prethodna hotovanja su potpuno izbledela, nisam htela ni da mu objašnjavam. Jendostavno on je za mene postao asocijacija na čoveka koji želi da mu ližem to i više nisam mogla
Čak i da postoji kondom za jezik, neka hvala.
Takođe i obrnuto, nije da tražim za sebe niti bi to dopustila.
Sve vreme bih mislila da ližem ešerihije koli i enterokokus.
С оваквим се предзнањем долази на љис.
ako ovako nastavis da pises i ja cu naglo prekinem kontakt stebe...............bljakkkkkkkkkk.Kada smo kod lizanje guze.. imla sam prošle godine neko muvanje sa tipom online. dopisujemo se, bili i napaljeni jedno na drugo u tom dopisivanju-- Ali nikako da se nađemo mada živi na 50tak km od mene. I sad, u jednom od tih hotovanja piše on meni šta bi voleli da radimo jedno drugom i meni sve deluje hot, kad u jednom momentu on kaže i posle toga ti uzmeš da mi ližeš dupe ! bljakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk Znači umalo povratila nisam-. Naglo sam prekinula kontakt, jer mi se nešto tu toliko zgadilo da sva ona prethodna hotovanja su potpuno izbledela, nisam htela ni da mu objašnjavam. Jendostavno on je za mene postao asocijacija na čoveka koji želi da mu ližem to i više nisam mogla
Ah, draga gospo, oci mi uzivaju citajuci vase postove, no....postoji stanovita razlika kad su muskarci i zene u pitanju, ali ovo nije ironija....jer ne mislim na onu bazicnu razliku, dopustite da pojasnim - recimo, kad gledam intimu dve zene, to mi je prihvatljivo, cak i stimulativno, u svakom slucaju estetski okej....ali, kad sam imao nesrecu da naletim na dva muskarca (sto je trajalo par sekundi), to je bilo nesto najodbojnije sto su moje oci vidjele...tako da je velika razlika izmedju muske i zenske guze, ako me pratite, lijepa gospo...Kada smo kod lizanje guze.. imla sam prošle godine neko muvanje sa tipom online. dopisujemo se, bili i napaljeni jedno na drugo u tom dopisivanju-- Ali nikako da se nađemo mada živi na 50tak km od mene. I sad, u jednom od tih hotovanja piše on meni šta bi voleli da radimo jedno drugom i meni sve deluje hot, kad u jednom momentu on kaže i posle toga ti uzmeš da mi ližeš dupe ! bljakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk Znači umalo povratila nisam-. Naglo sam prekinula kontakt, jer mi se nešto tu toliko zgadilo da sva ona prethodna hotovanja su potpuno izbledela, nisam htela ni da mu objašnjavam. Jendostavno on je za mene postao asocijacija na čoveka koji želi da mu ližem to i više nisam mogla
GenijeOsetim i ja malo toplog vetra hehe
Nisi ti njega volela Paula, dobro da si ga pustila da trazi Sunce uz ledja s nekom drugom.Genije
Inače je zauzet onako bašNisi ti njega volela Paula, dobro da si ga pustila da trazi Sunce uz ledja s nekom drugom.
recimo, kad gledam intimu dve zene, to mi je prihvatljivo, cak i stimulativno, u svakom slucaju estetski okej....ali, kad sam imao nesrecu da naletim na dva muskarca (sto je trajalo par sekundi), to je bilo nesto najodbojnije sto su moje oci vidjele..
Ako je moj ton u postu, izgledao kao da fetisiziram lezbejke, onda ti pojma nemas, bez uvrede..vau kako si ti neobičan, kao strejt muškarac fetišiziraš lezbejke, wow wow tako originalno ne znam nikoga poput tebe
Gde si, kako si, jos mi dupe nisi...Inače je zauzet onako baš
Teško da bi se ikad i videli.
Ja se predomišljala jer mi to nije oblast delovanja, ali tad mi čovek olakša
Od tada do danas je barem 20 puta pisao gde si il kako si ili jesi li živa, ali se pravim mrtva.
lick belly...šta...lizanje stomaka ? slabo mi ide engleski, zato pitamDavno sam naišao slučajno na jutjubu na ovu ''disciplinu''
jeste li ovo probali? šta mislite o istom? kako vam deluje? jel bi probali?
Davno sam naišao slučajno na jutjubu na ovu ''disciplinu''
jeste li ovo probali? šta mislite o istom? kako vam deluje? jel bi probali?