AleksaJ
Buduća legenda
- Poruka
- 37.889
Левиајанкин Иницијациони тест за кугуарке
Пронађи мачора за 4 секунде
Пронађи мачора за 4 секунде
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ма, не би они то никад, нешто си погрешио...Ево још модератора @JA KOJI NISAM
Ma није проблем што је јеврејског порекла, боље да имамо Јевреје попут њега и Ђорђа Давида, него да сви буду као Филип Давид.Migranti i jesu nepoželjni, ali si u pravu da su licemerni. Počevši od njihovog vođe koji je jevrejin i koji ima Nacional Socijalističke tetovaže na ruci. Čim je neko jevrejin ima pravo da radi šta hoće i da prolazi nekažnjeno. Da je to uradio neki obični srpski mladić već bi bio u zatvoru zbog govora mržnje.
Zar nije Levijatan djavo, pali andjeo i nesto slicno demonsko...Vrlo fin naziv za udruzenje i sada politicku partiju
Ove što gadjaju u buljsona ko Paja ili nose haljine ko Djordje ?Ma није проблем што је јеврејског порекла, боље да имамо Јевреје попут њега и Ђорђа Давида, него да сви буду као Филип Давид.
Не само то, него што су болесни кучкари. Ја сам мислио да покретач теме осуђује то, кад оно левијатан први пут уради нешто патриотско и доживи осуду.
А значи сада је фашиста прихватљива етикета...
Болесни кучкари су они који псе стављају изнад живота деце и људи. Рецимо њих апсолутно не занимају закони и прописи, рецимо да власници тих паса морају да се понашају одговорно, да морају да покупе измет иза својих љубимаца, да морају бити посвећени њима, што значи да не може пас да производи буку и да узнемирава комшије, да мора да се поштују прописи када је у питању шетња паса итд. Затим питање паса луталица, које не само што ни не желе да реше, већ подржавају њихово размножавање.Kako to mislis, Bolesni kuckari? Kako izgledaju i ko su Zdravi?
Ja sam imala neko lepo misljenje o njima jer mi se ucinilo da se
jedini u Srbiji bave problemima pasa, kad sad vidi, oni su zaduzeni i za migrante.
a radi cega je postao amerikanac?Левијатану се може замерити много тога, али ова акција је на месту. И сви српски родољуби ће подржати политику која не подржава насељавање миграната и њихову масовну миграцију.
Ви комунисти, кад их толико волите, примите их у своје домове.
Што се тиче Роберта Рунда, не видим какве везе има са левијатаном, осим што је човек патриота и што овде живи неко време.
Па сваки Србин родољуб је за вас фашиста. И Дража је био фашиста и војвода Ђујић који је рекао за ђенерала Недића да је српски херој и великан.
![]()
![]()
Смета вам што је Американац и што не признају исламску тзв. државу Косово.