Licemerni Japanci kažu Rusi će upotrebiti nuklearke a USA neće je li?

Znam da vama hrvatima nije lako od kada su vas Rusi proglasili neprijateljima.
Nama je ponos da nas je nacistički tiranin proglasio neprijateljima.

Hrabrost je i da se ne svetiš vojnim zarobljenicima kao ukrajinci PUCAJUĆI U KOLENA VEZANIM RUSKIM ZAROBLJENICIMA.
ŠTA STE VI RADILI VEZANIM SRBIMA BOLJE DA NE POMINJEM.
Nemaju ruski vojnici što tražiti na tlu Ukrajine. Da sam ja predsjednik Ukrajine naredio bih da nema zarobljenika.

Ajde ne palamudi, rusi su ko mi srbi nismo mi ustase ko vi i ukrajinci da koljemo i mucimo zarobljenike.
Da, u pravu si. Rusi su velikonacionalistički neonacisti. Ima još takvih, i u tome su u pravu. ;)

Ajde ne palamudi, rusi su ko mi srbi nismo mi ustase ko vi i ukrajinci da koljemo i mucimo zarobljenike.
Al zato su tu Ceceni da im se nahebu …

Nama je ponos da nas je nacistički tiranin proglasio neprijateljima.

Nemaju ruski vojnici što tražiti na tlu Ukrajine. Da sam ja predsjednik Ukrajine naredio bih da nema zarobljenika.

Da, u pravu si. Rusi su velikonacionalistički neonacisti. Ima još takvih, i u tome su u pravu. ;)
Nema ni nato pakt sta da trazi blizu Rusije niti da pomaze *******iste ,e zato rokaj sto vise!

Autorska
Licemerni zapadni i prozapadni svet i Japaci kod kojih se ponovo budi savezništvo sa fašizmom potpuno su zaboravili ko je jedini upotrebio nuklearke i to upravo na njih same.
Sada kada ponovo budu fašisti red je i Rusi da oprobaju svoj arsenal na njih što su tu sasvim u pravu.
Ne bi imalo smisla da USA to uradi pošto je sada saveznik nacista jer ih je i spasila posle drugog svetskog rata da ne budu streljani.
To da je Japan ovo rekao bez stida ima ovde
https://mondo.rs/Info/Svet/a1614578/Japanski-premijer-o-koriscenju-nuklearnog-oruzja-u-Rusiji.html
TOLIKO O POŠTENOM I PRAVEDNOM ZAPADU.
E MOJI JAPANCI CENIO SAM VAS SAMO DOK NISTE IZDALI SVOJE SAMURAJE KOJI SU ZNAČILI SVE ZA VAS.

Данас 1000 људи који су на власти не представљају нацију или државу

1000 ЕУ парламентараца није 300 000 000 европљаннки и европљана

Back