Licemerni Japanci kažu Rusi će upotrebiti nuklearke a USA neće je li?

nesko101

Elita
Poruka
20.752
Autorska
Licemerni zapadni i prozapadni svet i Japaci kod kojih se ponovo budi savezništvo sa fašizmom potpuno su zaboravili ko je jedini upotrebio nuklearke i to upravo na njih same.
Sada kada ponovo budu fašisti red je i Rusi da oprobaju svoj arsenal na njih što su tu sasvim u pravu.
Ne bi imalo smisla da USA to uradi pošto je sada saveznik nacista jer ih je i spasila posle drugog svetskog rata da ne budu streljani.
To da je Japan ovo rekao bez stida ima ovde
https://mondo.rs/Info/Svet/a1614578/Japanski-premijer-o-koriscenju-nuklearnog-oruzja-u-Rusiji.html
TOLIKO O POŠTENOM I PRAVEDNOM ZAPADU.
E MOJI JAPANCI CENIO SAM VAS SAMO DOK NISTE IZDALI SVOJE SAMURAJE KOJI SU ZNAČILI SVE ZA VAS.

E MOJI JAPANCI CENIO SAM VAS SAMO DOK NISTE IZDALI SVOJE SAMURAJE KOJI SU ZNAČILI SVE ZA VAS.
ne znam, citam da su japanci dobili ruse u ratu 1905, a na to rusi bece oci, kao revizionizam..

mozda su rusi izgubili i 2. svetski rat? tj. izgubili bi ga zasigurno da staljin nije izblefirao zapad da i on ima nuklearno oruzje

e, sada je zapad okrenuo plocu, i slusamo b stranu - lud putin ce da se nayebe majke svim revizionistima, ili onima koji su revizionisti po ruskom shvatranju, nema vise blefiranja

Japan je pacifikovan nuklearnim bombama, od tada su manji od makovog zrna prema USA. Treba to razumeti...
a nas su pacifikovali osiromasenim uranijumom? jes ima logike.

i dodjem ja ovde, i taman naucim amere kako se psuje: fak dzo bajden, kad ono podmetnuse dvojnika da zayebava ceo svet, kao senilan samo gafovi ostase od njega? to nije taj covek koji se hvalio da me je bombardovao, fak him.

Joe Biden Caught Using Another Fake Photo!

“ Licemerni Japanci “ ??? Nesko101 pa ti si bre fenomen …
Ko je šiptare jedino upotrebio nuklearke i osiromašeni uranijum na čovečanstvo Rusi ili Amerikanci?
I sada sve to Japanci zaboravili zbog velikih para iz Amerike i nisu licemerni?

Japan je pacifikovan nuklearnim bombama, od tada su manji od makovog zrna prema USA. Treba to razumeti...
Licemerstvo nikada neću razumeti pogotovo kada je svoj rod u pitanju.
Nisam Srpski liberal.

Licemerni Japanci 10 puta manji po povrsini imaju 10 puta veci BDP od postenih Rusa.
i 250 posto drzavnog duga.............ZNACI, CEO BDP JE USTVARI POZAJMLJEN.
A druga je prica "sticovanje" valuta ...............unistenjem dolara, BDP ce se obracunavati na realnoj vrednosti nacionalnih valuta a ne sa politickim dolarom koji veze nema sa ekonomijom.

Autorska
Licemerni zapadni i prozapadni svet i Japaci kod kojih se ponovo budi savezništvo sa fašizmom potpuno su zaboravili ko je jedini upotrebio nuklearke i to upravo na njih same.
Sada kada ponovo budu fašisti red je i Rusi da oprobaju svoj arsenal na njih što su tu sasvim u pravu.
Ne bi imalo smisla da USA to uradi pošto je sada saveznik nacista jer ih je i spasila posle drugog svetskog rata da ne budu streljani.
To da je Japan ovo rekao bez stida ima ovde
https://mondo.rs/Info/Svet/a1614578/Japanski-premijer-o-koriscenju-nuklearnog-oruzja-u-Rusiji.html
TOLIKO O POŠTENOM I PRAVEDNOM ZAPADU.
Tijekom cijelog rata u Ukrajini jedini koji je govorio o aktiviranju i uporabi svog nuklearnog arsenala bio je Putin i samo on. Nitko na Zapadu nije prijetio nuklearnim naoružanjem.

Nešto je i u hrabrosti, a to je ono što ruski okupatori nemaju, jer znaju da napadaju tuđu zemlju i tuđi narod. To se sve vidi na licima ranjenih ruskih vojnika koji izgledaju kao pokisli. Znaju da se bore u pogrešnom ratu i da ginu na krivoj strani.
Hrabrost je i da se ne svetiš vojnim zarobljenicima kao ukrajinci PUCAJUĆI U KOLENA VEZANIM RUSKIM ZAROBLJENICIMA.
ŠTA STE VI RADILI VEZANIM SRBIMA BOLJE DA NE POMINJEM.

Nešto je i u hrabrosti, a to je ono što ruski okupatori nemaju, jer znaju da napadaju tuđu zemlju i tuđi narod. To se sve vidi na licima ranjenih ruskih vojnika koji izgledaju kao pokisli. Znaju da se bore u pogrešnom ratu i da ginu na krivoj strani.
Ajde ne palamudi, rusi su ko mi srbi nismo mi ustase ko vi i ukrajinci da koljemo i mucimo zarobljenike.

Back