Лицемерје српских Европејаца

KoscheiBesmertnii:
Могао бих до детаља да ти разрадим систем малтретирања али би било предуго, мрзи ме да пишем!
Али сети се само шта су нашим људима радили Маџари... мом пријатељу је њихов војник (код њих је војска на граничним прелазима) поцепао једну страну пасоша и ладно му вратио такав пасош, човек је онда имао непријатности са нашом полицијом!
Наше људе који су шверили свашта из Хунгарије да би преживели су приводили па онда као чекају да дођу неки њихови ДБ-овци из Пеште, па по 5, 6 сати чекаш у неком као притвору, па те на крају ови као испитују дал` ти ниси неки шпијун... па ти рецимо раставе ауто да ни ауто лимар не може да га састави... да се жалиш... коме? Па ти си у страној земљи где имаш само отправника послова, а он ти не може много помоћи, они имају право да сумњају у тебе!
Sećam se toga, ali se isto sećam da je sve bolelo uvo za to.
Tako naebava samo sirotinja koja nikog ne interesuje, kao mi što smo bili tada. Ovi bitniji čija reč nešto znači uvek imaju bolji tretman, kao i naše "face" tada.
A čini mi se da, ako bismo "ukinuli" tranzit, u Rumuniji, Bugarskoj, Hrvatskoj i BiH bi se šampanjci otvarali. Riskantan je to potez, a ko bude imao herca da se tako kocka celom zemljom...pa znaš šta, kockam mu se ja njegovom glavom malo.

KoscheiBesmertnii:
Видиш, ратовати вероватно нећемо, али то не значи да министар одбране треба да изјави да Србија ни под којим условима неће ратовати због Космета!
То је као да играш покер и свима за столом показујеш карте које си добио!
Шта даље?
Па, економска блокада Космета, прекид дипломатских односа са земљама које признају Косово, физичка блокада граница (јер не признајемо њихове исправе, личне и саобраћајне), блокада нашег ваздушног простора за њихове авионе... могло би још доста тога, али и ово је довољно, веруј ми!
šta ako Rusi prvi priznaju Kosovo kao što su prvi priznali CG
i njima da lupimo blokadu........

KoscheiBesmertnii:
Видиш, ратовати вероватно нећемо, али то не значи да министар одбране треба да изјави да Србија ни под којим условима неће ратовати због Космета!
То је као да играш покер и свима за столом показујеш карте које си добио!
Шта даље?
Па, економска блокада Космета, прекид дипломатских односа са земљама које признају Косово, физичка блокада граница (јер не признајемо њихове исправе, личне и саобраћајне), блокада нашег ваздушног простора за њихове авионе... могло би још доста тога, али и ово је довољно, веруј ми!
Svaka ti je na mestu generacijo. :lol:

Da bi nas iko shvatio iole ozbiljno, sve ove mere treba predočiti i Evropi i Americi i ponavljati im iz dana u dan ! A oni će da prete i ovako i onako. Treba im, takođe dati do znanja da nas pretnje više ne pogađaju. Srbija ima legalne osnove za ovakav stav a imamo i "leđa" koja će to podržati.

Lacibg:
Svaka ti je na mestu generacijo. :lol:

Da bi nas iko shvatio iole ozbiljno, sve ove mere treba predočiti i Evropi i Americi i ponavljati im iz dana u dan ! A oni će da prete i ovako i onako. Treba im, takođe dati do znanja da nas pretnje više ne pogađaju. Srbija ima legalne osnove za ovakav stav a imamo i "leđa" koja će to podržati.
Ма бре пун ми је куфер ових што трубе "ко да је то њима битно" и "у ал ћемо их 3ајебати"... па што се толико труде око нашег сје6авања ако смо толико небитни!
Кад ми неко није битан овде на форуму, ја га турим на игноре и не комуницирам са истим... то је аналогија, зар не?
Пази оно: А шта ако Русија призна Косово...

А шта ћемо ако нам падне небо па нас све потамани;)

KoscheiBesmertnii:
Ма бре пун ми је куфер ових што трубе "ко да је то њима битно" и "у ал ћемо их 3ајебати"... па што се толико труде око нашег сје6авања ако смо толико небитни!
Кад ми неко није битан овде на форуму, ја га турим на игноре и не комуницирам са истим... то је аналогија, зар не?
Пази оно: А шта ако Русија призна Косово...

А шта ћемо ако нам падне небо па нас све потамани;)
Naravno da se sluša naša reč, ona možda nije toliko jaka, ali naše reakcije prate i normalne države i siguran sam da poštuju naše stavove. Kako reče, da se zaista ništa ne pitamo, odavno bi bila gotova ova zajebancija s KiM.

S druge strane, ista je situacija bila i sa Slobom, s tim što to tada niko nije je8avao ... Međutim, došlo vreme, ili će doći, kad će se ponovo čuti cela priča i ponovo papiri staviti na sto. Zarad istine.

Zarad toga da Krvati, Mudžahedini i ostala pošast, sazna na kraju šta je pisalo u Ustavu SFRJ, ko je gde bio konstitutivan narod, i kakve su procedure i prava za "samo-opredeljenje".

misoni:
Slovenci su se od raspada Jugoslavije uklapali u geostrateške interese SAD i EU.I tu nema šta da se priča.:D
Da, jadni oni ...
Probali i Kinezi sa zidom ( Koji se inače uopšte ne vidi s Meseca, ma šta ko pričao, osim možda nekim superteleskopom), ali džaba. Mongoli zaobišli to.

Pošto nisi stavio navodnike u prvom postu ne temi nisam razumeo da li je prvi tekst tvoj, Vučićev, ili si ti Vučić?

Back