jolemisa
Buduća legenda
- Poruka
- 34.147
Ko da čuva to,ali da izgubim,ili da mi neko otme.Kud ćeš veće bruke.Ovako znam gde su otišle.И ми исто. Никад нисам жалио што сам потрошио паре на нешто.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ko da čuva to,ali da izgubim,ili da mi neko otme.Kud ćeš veće bruke.Ovako znam gde su otišle.И ми исто. Никад нисам жалио што сам потрошио паре на нешто.
Парче торте кошта више од 200 динара.ili parčeta torte
Da. S tim da treba definisati reč "bogat". Recimo, po mom shvatanju same te reči, bogat je onaj ko ima pasivne prihode takve da može odmah u penziju.Da li stvarno neko misli da možeš da se obogatiš a da si pošten?
Ovo mi zvuci kao losa generalizacija, gde se svi koji su bogati svrstavaju u isti rang.Svaka mu čast, onda treba i dalje da čita bajke.
Nisam ogorčena i ne mislim da bogataši treba da dele svoje bogatstvo sa
siromašnima. Samo neka plate porez i dugovanja biće dovoljno.
Ма наравно брате. Све што сам мени, жени и детету купио, не жалим паре.Ko da čuva to,ali da izgubim,ili da mi neko otme.Kud ćeš veće bruke.Ovako znam gde su otišle.
Razmišljanje sirotinje....Da. S tim da treba definisati reč "bogat". Recimo, po mom shvatanju same te reči, bogat je onaj ko ima pasivne prihode takve da može odmah u penziju.
Ne vec razmisljanje coveka koji je već u tridesetim ostvario da moze da zivi kao visa srednja klasa, a da ne mrdne prstom vise do kraja zivotaRazmišljanje sirotinje....
Poenta je da to nije bogatstvo, nego obezbedjena budućnost, uzgred to je uvek na štapu...Ne vec razmisljanje coveka koji je već u tridesetim ostvario da moze da zivi kao visa srednja klasa, a da ne mrdne prstom vise do kraja zivota![]()
Poenta je da to nije bogatstvo, nego obezbedjena budućnost, uzgred to je uvek na štapu...
Pre par dana je Marlene Engelhorn i zvanicno pocela sa onim sto je obecala, a to je raspodelom svog bogatstva dobijenog nasledjem."Sit, gladnom ne vjeruje" što reče stara narodna umotvorina.
Imaš i kod nas "sirotinje raje".. dok nekima 500eura često i život znači, drugi se razbacuju rolexima, torbicama od nekoliko desetaka hiljada eura, krpicama za jednodnevno pokazivanje od 1 do 3,4 hillade eurića..
Nema tu neke empatije ili samilosti, čast izuzecima.
A da tih izuzetaka ima - stvarno ima. Tako je jedan nepoznati darovalac, sagradio šest kuća za šest porodica, tj finansirao je izgradnju. Jedino što su uspjeli da saznaju da je riječ o ženi.
Daju po koju kintu i poznati ali tek da se nadju na spisku dobrotvora.. naravno i medju njima ima izuzetaka.