- Poruka
- 955
crow:nije tema o drugom uchesniku
Ово је очигледна тема о учеснику на форуму, и чуди ме да је модератор дозволио иако је супротна правилима форума.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
crow:nije tema o drugom uchesniku
jedite_kod_Joa:А,модератори ће да толеришу овакве увреде?
Lacibg:С друге стране, кад већ отварате психоаналитички профил патриЈота, треба да знате, да сте ви интелектуалци, док су се водили ослободилачки и одбамбени ратови, бежали и сакривали се по мишјим рупама, док је обичан народ грцао у крви да би слободу добили и ви. И тај јебени обични неуки народ има више морала од вас. И више здраве памети.
Lacibg:С друге стране, кад већ отварате психоаналитички профил патриЈота, треба да знате, да сте ви интелектуалци, док су се водили ослободилачки и одбамбени ратови, бежали и сакривали се по мишјим рупама, док је обичан народ грцао у крви да би слободу добили и ви. И тај јебени обични неуки народ има више морала од вас. И више здраве памети.
CmokAndreavk:...a ti si mu stvarno poverovao...mislim to radikali onakvi a on kao intelektualac![]()
Lacibg:Hm...lupaš!Ti znaš gde je ko bio dok su se vodili ''odbrambeni'' ratovi!Vodio si evidenciju možda?![]()
![]()
![]()
*BILJA*:
crow:dbro brate... necemo neprovereno
mozda nije radikal![]()
jedite_kod_Joa:И ти си по томе донео закључак да је неко радикал!?
jedite_kod_Joa:И ти си по томе донео закључак да је неко радикал!?
Iskreno, lep post, lepa analiza. I, sto je vaznije, potpuno tacnaAndreavk:Biljo razoblicavanje nesavrsenstva ljudi nije uopste tesko - u svakom vatrogascu negde u dubini duse se krije manijak vatre, herojstvo vojnika je njegova teznja ka samoubistvu, policajci se bore sa kriminalcima da ne bi dosli u iskusenje da sami prekrse zakon, svaki hirurg je prikriveni sadista, svaki psihijatar pretedent na ulogu Boga...mozda covek nema skrivene namere...mozda samo ima problem sa identitetom![]()
hahahah, mogu da poverujem. Doslo mi bratovo dete iz Sombora ovde na studije i ja buduci tada simpatizer radikala, pitam ga sta misli o njima?Kira Neris:Danas sam na stanici video tipičnog glasača radikala... Sedeo je na prljavoj klupi,mirisao kao tvor i ždrao masan burek koji mu se lepio za bradu..Kada je završio,bacio je papir iza sebe,obrisao usta rukavom i izvadio jogurt iz jakne. jedite_kod_joa
Šakal:Gde su se vodili odbrambeni ratovi..? Da nisam propustila nesto?Lacibg:Hm...lupaš!Ti znaš gde je ko bio dok su se vodili ''odbrambeni'' ratovi!Vodio si evidenciju možda?![]()
![]()
![]()
SANDRINAbg:Pa svaki rat je za jednu stranu osvajački, a za drugu odbrambeni, zar ne?Šakal:Gde su se vodili odbrambeni ratovi..? Da nisam propustila nesto?
jomini:Pa ne bih se sa tim slozila u slucaju rata na prostorima bivse nam zemlje. Kada slusas jedne bili su napadani i branili su se...drugi imaju istu pricu. Ja jos uvek cekam neku generalnu istinu, ali smatram da je to vrlo kompleksno i sumnjam da cemo skoro saznati kako je to zaista bilo.SANDRINAbg:Pa svaki rat je za jednu stranu osvajački, a za drugu odbrambeni, zar ne?
Da ne budem pogresno shvacena ocekujem istinu od nekog neopterecenog istorijskim i verskim nasledjem, ako to ikako bude moguce. Kao srpkinja sam jedno vreme verovala u jednu istinu, a kada sam srela druge ljude, poverovala sam i u njihovu istinu. Kada sam pokusala da budem neutralna...opet me je neko kulturolosko nasledje povuklo na jednu stranu...pa kada sam...'ajde, nastavicu drugi put...zavrtelo mi se u glavi :?
Sta ono bese tema?![]()
SANDRINAbg:jomini:Pa ne bih se sa tim slozila u slucaju rata na prostorima bivse nam zemlje. Kada slusas jedne bili su napadani i branili su se...drugi imaju istu pricu. Ja jos uvek cekam neku generalnu istinu, ali smatram da je to vrlo kompleksno i sumnjam da cemo skoro saznati kako je to zaista bilo.
Da ne budem pogresno shvacena ocekujem istinu od nekog neopterecenog istorijskim i verskim nasledjem, ako to ikako bude moguce. Kao srpkinja sam jedno vreme verovala u jednu istinu, a kada sam srela druge ljude, poverovala sam i u njihovu istinu. Kada sam pokusala da budem neutralna...opet me je neko kulturolosko nasledje povuklo na jednu stranu...pa kada sam...'ajde, nastavicu drugi put...zavrtelo mi se u glavi :?
Sta ono bese tema?![]()
...oslobodilacki ratovi i napadacki , u bivsoj SFRJ![]()
Pa da je Marija Magdalena najznačajnija žena na svetu. Ili mišljenje da je tako. Katanac.SANDRINAbg:Sta ono bese tema?![]()