inagadadavida Poznat Poruka 9.864 27.09.2008. u 06:58 - Lice i naličje gradonačelnika Beograda #201 picololeone: Nije "ha", nego stvarno. Kad god dodjem u BG, smrsam po 2 kila, mozda i 3! Kliknite za proširenje... ........to zato sto ne jeDBemo kako treba........
picololeone: Nije "ha", nego stvarno. Kad god dodjem u BG, smrsam po 2 kila, mozda i 3! Kliknite za proširenje... ........to zato sto ne jeDBemo kako treba........
G gost 150019 Elita Poruka 20.524 27.09.2008. u 07:23 - Lice i naličje gradonačelnika Beograda #202 Valjda jutros nisi zakasnio za poso, pošto su obustsavljeni protesti... Živeo "slobodan Beograd" i dnevnice za rezerviste!
Valjda jutros nisi zakasnio za poso, pošto su obustsavljeni protesti... Živeo "slobodan Beograd" i dnevnice za rezerviste!
inagadadavida Poznat Poruka 9.864 27.09.2008. u 08:20 - Lice i naličje gradonačelnika Beograda #203 Dača Niš: Valjda jutros nisi zakasnio za poso, pošto su obustsavljeni protesti... Živeo "slobodan Beograd" i dnevnice za rezerviste! Kliknite za proširenje... ma nisam ja kasnio na posao.....nego mi dete pokislo ko mish, pesaceci kroz zakrcen grad........ naravno da su obustavljeni protesti, kada su procitali da cu da ih izgazim i jos videli one "patriJote" kako krkaju dok oni strajkuju gladju
Dača Niš: Valjda jutros nisi zakasnio za poso, pošto su obustsavljeni protesti... Živeo "slobodan Beograd" i dnevnice za rezerviste! Kliknite za proširenje... ma nisam ja kasnio na posao.....nego mi dete pokislo ko mish, pesaceci kroz zakrcen grad........ naravno da su obustavljeni protesti, kada su procitali da cu da ih izgazim i jos videli one "patriJote" kako krkaju dok oni strajkuju gladju
akrap Aktivan član Poruka 1.273 28.09.2008. u 00:22 - Lice i naličje gradonačelnika Beograda #204 inagadadavida: gde su kisnuli , dilejo, kada je bilo leto??? kise nije bilo u tih sedamdesetak dana ni pola sata....... Kliknite za proširenje... Ti si najpametniji,nema sta
inagadadavida: gde su kisnuli , dilejo, kada je bilo leto??? kise nije bilo u tih sedamdesetak dana ni pola sata....... Kliknite za proširenje... Ti si najpametniji,nema sta
inagadadavida Poznat Poruka 9.864 28.09.2008. u 11:09 - Lice i naličje gradonačelnika Beograda #205 akrap: Ti si najpametniji,nema sta Kliknite za proširenje... ajde i ja da se slozim jednom sa patriJotama
akrap: Ti si najpametniji,nema sta Kliknite za proširenje... ajde i ja da se slozim jednom sa patriJotama