- Poruka
- 198.218
Ma ima pravih muškarca nego slabo pravih žena.eto,zna se odakle su pravi muskarci![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma ima pravih muškarca nego slabo pravih žena.eto,zna se odakle su pravi muskarci![]()
I ogromanKod muskarca je bitno da je prav.
Kod žene da nije prava, mora da ima dobru si.su i dupe i da ne priča puno.Kod muskarca je bitno da je prav.
Auto?I ogroman![]()
daljeKod žene da nije prava, mora da ima dobru si.su i dupe i da ne priča puno.![]()
Pa da, šta drugo
bliže
kažu mi da su mi preci odatleZasto su juznjaci,vojvodjani,beogradjani mlaki i nikakvi u odnosu na Licane?![]()
Ne kaže se Banijaši, nego Banijci.Zanimljivo. To isto mi Banijaši mislimo za Ličane u odnosu na nas.![]()
Prvi su valjda ovi batinaši što napadaju studemte a ovi drugi su sa Banjice, jer tako?Ne kaže se Banijaši, nego Banijci.
Nije ti legla posna hrana danas ?Prvi su valjda ovi batinaši što napadaju studemte a ovi drugi su sa Banjice, jer tako?
O jeste, zašo ne bi legla? Ko jedna lepa ličanka što bi mi legla @andjelijaa .Nije ti legla posna hrana danas ?
Onda si moro kupit nešto čemu je isteko rok.O jeste, zašo ne bi legla? Ko jedna lepa ličanka što bi mi legla @andjelijaa .![]()
Ko je lud da kupuje istekle crvene bandite iz Kistanja?Onda si moro kupit nešto čemu je isteko rok.
Sigurno bilo u po cijene.![]()
Šta vam prodaju u Ludilu,nije ni čudo da si zera skreno.Ko je lud da kupuje istekle crvene bandite iz Kistanja?![]()
Nema zera Kokakola u Lidlu, samo obična.Šta vam prodaju u Ludilu,nije ni čudo da si zera skreno.![]()
Jao uskoro cu i da legnem,samo mi se spavaO jeste, zašo ne bi legla? Ko jedna lepa ličanka što bi mi legla @andjelijaa .![]()
I meni. Oćemo li zajedno?Jao uskoro cu i da legnem,samo mi se spava