'Clint'
Iskusan
- Poruka
- 5.909

Pa ovo je rasizam.... kad se spomenu crnci,odmah ispadas rasista...tako je mene nazvala jedna crnkinja jer sam joj reko da su mi belkinje privlacnije i atraktivnije od crnkinja

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne znaci da su svi silovatelji,ali sustina je da u haoticnim zemljama sa drugacijom kulturom i moralnom, mozes da budes tretiran ko kesa kostiju i mesa jer tamo zivot malo vredi. a ti mos da trubis iz evrope kako je neko drugi kriv za to, kako se ne postuju ljudska prava il ne znam ti ni ja sta...da li se neko od tih pametnjakovica zapita da li tamo ljudska prava u opste mogu dase usade u onom obliku u kojem ih mi dozivljavamo? da li se oni zapitaju da boli njih uvo i za nas i za nasa ljudska prava i da oce da se ogrebu za sto vise love oni sa najvecim uticajem a ostali kako se snadju. e u tome je problem,sto gomila zabludelih ovcica,koje dolaze iz uredjenih sistema i drzava misli da moze da se seta ulicom ko sto radi u svom gradu,jer zaboga treba da se postuju ljudska prava.Hm, pa shta sada shto ju je jedan crnja silovao to znachi da su svi silovatelji? ... i da njeni stavovi nisu ispravni? Ne, to samo znachi da je glupacha shto ide sama nocu po Haitiju nenaoruzana.
http://www.race-talk.org/?p=4008
Gospodja liberalka, feministkinja, ukratko kaze da se bori za prava crnaca, da je sa tim u glavi otisla u Haiti, da je silovana nekoliko puta uzastopce od jednog od ljudi za cija se prava bori i pored toga sto joj je idol Malkom X.
Ona ne krivi njih vec beli svet koji je toliko zla ucinio njenoj crnoj braci.
I posebno zahvaljuje na iskustvu.
Nastavice sa svojim liberalnim akcijama kako kaze, jer je ono iskustvo koje joj se dogodilo u stvari plod njenog rada.
Neoliberalizam?
Sta vi kao strucnjaci mislite, koji tacno lekic ova gospodja treba?
ne znaci da su svi silovatelji,ali sustina je da u haoticnim zemljama sa drugacijom kulturom i moralnom, mozes da budes tretiran ko kesa kostiju i mesa jer tamo zivot malo vredi. a ti mos da trubis iz evrope kako je neko drugi kriv za to, kako se ne postuju ljudska prava il ne znam ti ni ja sta...da li se neko od tih pametnjakovica zapita da li tamo ljudska prava u opste mogu dase usade u onom obliku u kojem ih mi dozivljavamo? da li se oni zapitaju da boli njih uvo i za nas i za nasa ljudska prava i da oce da se ogrebu za sto vise love oni sa najvecim uticajem a ostali kako se snadju. e u tome je problem,sto gomila zabludelih ovcica,koje dolaze iz uredjenih sistema i drzava misli da moze da se seta ulicom ko sto radi u svom gradu,jer zaboga treba da se postuju ljudska prava.
i jos jedna stvar. da li cu biti rasista ako primetim da u gradu gde zivim pa jedno 90% sitnih kradja,otimanja torbi i novcanika obave arapi? isto tako,sta ce mi reci ako primetim da su 90% prosaca na ulicama rumunski ciganine nema kineza prosaca,ni hindusa. oni ljudi rade.ima ih kolko oces,al oni rade....ali ako primetis da odredjena grupa ljudi ima tendenciju da se bavi odredjenim ilegalnim aktivnostima i da tebe licno te aktivnosti ugrozavaju, odakle nekome ideja da prica o ljudskim pravima ili rasizmu iz svoje udobne vile iza deset zidova i pedeset cuvara? ko sto arapin ne moze da krade u svojoj zemlji jer za to leti ruka, tako bi te somalijac raskomadao za dva dolara jer tamo zivot nista ne vredi. u tome je sustina. ne mozes da odes na haiti gde vlada divljastvo i anarhija i da pricas o nekim ljudskim pravima a jos kad dobijes po nosu okrivis nekog/nesto ko nikakve veze sa tim nema....ae,leba ti,preko glave mi vise tuznih prica olosa koji koristi priliku da svoje ilegalne aktivnosti sakrije pod orkiljem ljudskih prava....a naravno kao posledica toga,onaj kome je zastita stvarno potrebna,nece je dobiti jer dok dodje do njega,vise ce se ta prica toliko izlizati.
ljude mrzi da razmisljaju i povezuju cinjenice, i onda nastaju ovakvi srceparajuci tekstovi.
Jeli to impliciraš da je nvo baba Nata cak i njima toliko ogavna pa je zato ne pipaju?Pre bi opstili s'magaretom nego sa Natom.E Nato Nato,a toliko si se zalagala za mir,ljubav i toleranciju,ali uzalud,ni magaroebci te neće.Samo da napomenem da su Šiptari belci.
Ja najvise volim ovakve teme. To je dokaz da drzava a i njeni drzavljani nemaju problema, ali i da te drzavljane brinu ovakva stravicna desavanja u svetu.
Да је тамо отишла Соња Бисерко , то се њој не би десило.
Hm, pa shta sada shto ju je jedan crnja silovao to znachi da su svi silovatelji? ... i da njeni stavovi nisu ispravni? Ne, to samo znachi da je glupacha shto ide sama nocu po Haitiju nenaoruzana.
ako si im rek'o, ziva istinaMislim da u ovom trenutku ima mnogo više ljudi koji su otpad u beloj rasi nego u bilo kojoj drugoj![]()
Najniži instinkti su na površini,na vlasti je najgori ološako si im rek'o, ziva istina![]()
http://www.race-talk.org/?p=4008
Gospodja liberalka, feministkinja, ukratko kaze da se bori za prava crnaca, da je sa tim u glavi otisla u Haiti, da je silovana nekoliko puta uzastopce od jednog od ljudi za cija se prava bori i pored toga sto joj je idol Malkom X.
Ona ne krivi njih vec beli svet koji je toliko zla ucinio njenoj crnoj braci.
I posebno zahvaljuje na iskustvu.
Nastavice sa svojim liberalnim akcijama kako kaze, jer je ono iskustvo koje joj se dogodilo u stvari plod njenog rada.
Neoliberalizam?
Sta vi kao strucnjaci mislite, koji tacno lekic ova gospodja treba?