LGBT i antivakcinalni pokret paradirali istovremeno

Pa da, od maske...stojimo jedan pored drugog, sa maskama, ona za svoj, ja za svoje, ali ona duže od mene zbog nesposobnosti onog sa druge strane šaltera, jer grešio par put...valjda je uhvatila nervoza, panika, ne znam...pa počela da se raspravlja, šta mu treba toliko...i odjednom ne može da diše...stražar je odveo u ćošak, i ostavio da prodiše bez maske dok se zaposleni za šalterom ne sabere, šta treba da uradi.
Teško vreme...ono...zakačiš nekog slučajno jer gužva, primer, oči iskoče kao da si ga opelješio....mada sam se uvežbao, ja odmah dižem ruke u vis kao da izvukli pištolj, i vičem slučajno nisam hteo...
Psihicke posledice cemo globalno osecati decenijama posle ovoga.... To je ono sta je najgore u celom ovom haosu.

Zar nije Russia Today ovde proglasavana kao antiglobalisticki medij, posto je kontrolisana od Ruske drzave?
Inace, iskren da budem kad cujem da se neko deklarise kao antiglobalista dobijem dijareju, toliko je nebulozna fascinacija tih ljudi protiv zdravog razuma. Oni bi da se zatvorimo svi kao u srednjem veku, zidine okolo i bez mesanja sa drugima, pa ko prezivi. Toliko ne razumeju opstu sliku.
Opet ti ponavljam, ovim nasim na vlasti odgovara sto vise kontrolisanog haosa, da mogu da mute vodu a da ne budu primeceni...

Nema nikakve veze što je kontrolisan od strane ruske države. Nešto što bi se moglo okarakterisati kao antiglobalistički mediji, ne postoji.
Znači u celoj priči, svi su Vučićevi osim gejeva? Oni su jedini došli čistog srca i bez ikakvih skrivenih namera i ciljeva?
Pa... Kada mi neko kaže to i da će nekome da poraste rep od vakcine, dobro bih se zamislio koja je od te dve teorije luđa.
Ti nazivi, vakser, antivakser, globalista, antiglobalista i slični pridevi su najveća podela i najveći zid koji neko između ljudi može da napravi. Lično, takav izraz možda nekad nehotično upotrebim da bih opisao određenu grupaciju ljudi. A danas je toliko moderno karakterisati ljude i gurati ih u razne grupe, kao što je ukleti vođa pokrenuo izraz "antivakser/ravnozemljaš" za ljude koji ne žele da prime njegovu vakcinu.
Recimo, protivno zdravom razumu je reći da je rasizam ako crncu kažeš da je crn, ako si homofob ako geju kažeš da je gej, ili čovek koji se do juče kao budala smejao na pomen vakcine i kovid pasoša i nazivao te najcrnjim teoretičarem zavere zbog toga, danas krvnički za uvođenje kovid pasoša zbog onih koji neće da se vakcinišu i ostale globalne bolesti i normalizacija stvari koje veze blage sa životom nemaju.
Ali nebitno je sve to, to je hiljadu tema u jednoj i nemoguće je o svemu tome razgovarati u ovakvoj formi.
Mene samo i dalje zanima, kako do đavola ova država podržava ljude koji neće da se vakcinišu? Batali, navodnu, grupu koju je Vučić, navodno, poturio u proteste i popa sa zastavom da idu da biju gejeve... navodno. Na koji način država Srbija propagira ne uzimanje vakcine? Taj odgovor pokušavam da dobijem od otvaranja teme.

Poslednja izmena:
Znači u celoj priči, svi su Vučićevi osim gejeva? Oni su jedini došli čistog srca i bez ikakvih skrivenih namera i ciljeva?
Tek to nije niko rekao, pa prva rec homofoba je da je bas zvoncica zasluzan za pride i guranje prajda pod nos svima iz inata... (jeste inat ali nekom drugom prilikom o tome). Da nisu imali podrsku vlasti ne bi izaslo toliko policije da se nadje, za svaki slucaj...
Na koji način država Srbija propagira ne uzimanje vakcine? Taj odgovor pokušavam da dobijem od otvaranja teme.
Pazi, nema tu odgovora, samo sumnja. Zato sto svaki haos, svako krupno desavanje koriste u svoju korist. Zato me ne bi cudilo da i oni podrzavaju antivakserski pokret, da bi narod imao veci problem i da se skrene paznja sa nekih njihovih poslova.
Pa to je bar kod nas vec uobicajena praksa... Krusik je prodavao rakete i Iraku i Iranu za vreme njihovog rata. Sve vlasti su placale Sesalju da laje i pravi saknadale da bi se oni pored njega pokazali kao spasioci i lek na ranu (osim dok je bio u Hagu). Ima milion primera za to i u svetu.

Tek to nije niko rekao, pa prva rec homofoba je da je bas zvoncica zasluzan za pride i guranje prajda pod nos svima iz inata... (jeste inat ali nekom drugom prilikom o tome). Da nisu imali podrsku vlasti ne bi izaslo toliko policije da se nadje, za svaki slucaj...

Pazi, nema tu odgovora, samo sumnja. Zato sto svaki haos, svako krupno desavanje koriste u svoju korist. Zato me ne bi cudilo da i oni podrzavaju antivakserski pokret, da bi narod imao veci problem i da se skrene paznja sa nekih njihovih poslova.
Pa to je bar kod nas vec uobicajena praksa... Krusik je prodavao rakete i Iraku i Iranu za vreme njihovog rata. Sve vlasti su placale Sesalju da laje i pravi saknadale da bi se oni pored njega pokazali kao spasioci i lek na ranu (osim dok je bio u Hagu). Ima milion primera za to i u svetu.

Ne treba njima nikakav antivakserski pokret da bi zatrpavali svoje malverzacije. Oni to veoma uspešno rade već 10 godina i bez njega.
Svaku aferu zatrpaju drugom i svaki zakon koji provuku, umotaju u neki novi skandal koji traje 3 dana. Sve prolazi, nemaju oni potrebe da se cimaju mnogo oko toga. Mnoge stvari rade potpuno javno. Sve je kod njih. Što bi rekao Ivanović jednom prilikom, kada bi se Vučić jednog jutra probudio sa željom da ide od kuće do kuće i siluje žene, koliko znaš policajaca koji bi se tome suprotstavili.

Ne treba njima nikakav antivakserski pokret da bi zatrpavali svoje malverzacije. Oni to veoma uspešno rade već 10 godina i bez njega.
Svaku aferu zatrpaju drugom i svaki zakon koji provuku, umotaju u neki novi skandal koji traje 3 dana. Sve prolazi, nemaju oni potrebe da se cimaju mnogo oko toga. Mnoge stvari rade potpuno javno. Sve je kod njih. Što bi rekao Ivanović jednom prilikom, kada bi se Vučić jednog jutra probudio sa željom da ide od kuće do kuće i siluje žene, koliko znaš policajaca koji bi se tome suprotstavili.
a brnabićka je svojom odlukom tu gde je sad....pretpostavljam da je i narod podržao

Kad smo kod toga, sad sam procitao vest, znas li ko je postao profesor na Pristinskom univerzitetu? Mila Aleckovic....zena koje juri vanzemaljce i govori da se od maske dobije upala pluca....
Meni je polako postaje jasno da mi nista nije jasno....

Kad smo kod toga, sad sam procitao vest, znas li ko je postao profesor na Pristinskom univerzitetu? Mila Aleckovic....zena koje juri vanzemaljce i govori da se od maske dobije upala pluca....
Meni je polako postaje jasno da mi nista nije jasno....

Dobro?
I kakve veze ima Mira Alečković sa nekim ko ne želi da primi ovu vakcinu? Kakve veze ima bilo ko ko veruje u vanzemaljce i da se od maske dobija upala pluća samnom i mojim pitanjem?
Čoveče, čovek koji neće da primi ovu budalaštinu od vakcine, nije antivakser, svi smo mi kroz život i odrastanje primali razne poznate i proverene vakcine. On ne veruje da je zemlja ravna ploča, on nemora nužno da veruje u vanzemaljce, on nije nikakav pećinski čovek i budala uprkos tome što ti iz nekog razloga hočeš to sve da ispovezuješ.
Dokle ćete više tog Vučića da slušate i padate na njegove "antivakser/ravnozemljaš" fore?

Dobro?
I kakve veze ima Mira Alečković sa nekim ko ne želi da primi ovu vakcinu? Kakve veze ima bilo ko ko veruje u vanzemaljce i da se od maske dobija upala pluća samnom i mojim pitanjem?
Čoveče, čovek koji neće da primi ovu budalaštinu od vakcine, nije antivakser, svi smo mi kroz život i odrastanje primali razne poznate i proverene vakcine. On ne veruje da je zemlja ravna ploča, on nemora nužno da veruje u vanzemaljce, on nije nikakav pećinski čovek i budala uprkos tome što ti iz nekog razloga hočeš to sve da ispovezuješ.
Dokle ćete više tog Vučića da slušate i padate na njegove "antivakser/ravnozemljaš" fore?
Ne, povezujem antivaskere i vlast sa njenim izborom na to mesto, ne generalizujem da svi misle isto kao ona, daleko bilo...
A ne mozes da nazoves drugacije nekoga ko se plasi da primi obicnu vakcinu. Jbg.

Ne, povezujem antivaskere i vlast sa njenim izborom na to mesto, ne generalizujem da svi misle isto kao ona, daleko bilo...
A ne mozes da nazoves drugacije nekoga ko se plasi da primi obicnu vakcinu. Jbg.

Ja sam pitao jasno - na koji način država stimuliše ljude da se ne vakcinišu, ti kažeš Mila Alečković postavljena na mesto profesora Prištinskog fakulteta jer veruje u vanzemaljce.

strucnost za to mesto. A jedna je od najglasnijih protivnika vakcinacije.
Predaje na Filozofskom a protivnici vakcinacije su zaposleni i na Medicinskom u Beogradu. Kakva je po tebi njihova strucnost i kako opstaju tu
1632919122588.png

Back