LG 32LD350

Imam LCD televizor marke : LG 32LD350.
Interesuje me zna li neko kako se otkljucava USB prikljucak na njemu da mogu da se gledaju i filmovi preko USB-a,a ne samo slike i MP3 kao sad?

Koliko znam ne moze da reprodukuje filmove jer nema plejer.
Ja imam model 465 i bas zbog tog plejera sam ga kupio. Inace, tv je super i citao sam samo pohvale o njemu.
Potrazi na netu podatke.

Ja sam uspeo otkljucati LG LD350 sa uputstvom koji je postavio araba!Znaci provereno radi bez greske i to sam odradi sa Nokiom N95 !!! Pusta sve moguce video extenzije avi,divx,mkv,wmv,flv,vob,mpg,mpeg bas sve,cak i prevod radi ! Evo ja cu jos jednom objasniti :

Potreban Vam je program koji simulira servisni daljinski ( u pitanju je trial verzija...) koji instalirate na S60V3 uređaj ( symbian mobilni verzije 3 sa IC portom).http://shop.psiloc.com/it/Down...08/Psiloc_irRemote_S603rd.sisx
Osim ovoga potrebno je i da telefon ima internet konekciju kako bi u jednom trenutku preuzeo tražene kodove...

1.) Instalirate IRremote u mobilni i pokrenete program
2.) odaberete MENU, ADD DEVICE
3.) odaberete TV, LG
4.) odaberete REFRESH (povezivanje na internet i prikupljanje kodova...)
5.) odaberete IN-START Service Menu pa opet REFRESH
6.) odaberete mon
7.) selektujete profil koji ste upravo downloadovali i na ekranu mobilnog će te videti simulaciju daljinskog upravljača
8.) uperite IC port mobilnog prema TV uređaju i držite pritisnut taster "2" dok se na televizoru ne pojavi polje za unos passworda
9.) od sada pa na dalje koristite originalni daljinski koji ste dobili uz TV i unosite šifru 0413
10.) odaberete Tool Option3
11.) podesite EMF na 1
12.) podesite DivX na 1 (negde je HD)
ne menjajte ništa drugo jer je ogromna verovatnoća da uništite TV
13.) pritisnite EXIT taster...i uživajte!!!!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Evo,ovo sam nasao u arhivi Elitesecurity.org foruma.Ispada da su neki i uspeli,sto me dovodi do zakljucka da je skoro kod svih modela ovo moguce,ali je zakljucano,pa ako das malo vise para,onda ti otkljucaju.S obzirom da sam registrovan na sajtu LG Srbija,pitao sam i njihovu servisnu sluzbu da li je to moguce i kao sto sam se nadao,odgovorili su da nemoze.E sad,postavio sam ovo pitanje,jer prosto,mislio sam da neko zna neki prostiji nacin od ovog gore opisanog.Ipak,nije mi bas stalo da unistim TV,jer je super slika na njemu,ALI OCIGLEDNO DA NEKIMA USPEVA.
Ali dobro.Sta cemo sad.
U svakom slucaju,hvala na odgovoru.

Modele LD serije je zamenila nova sa prefiksom LK i po pravilu u sebi imaju ugradjen plejer sa podrskom i za mkv (hd filmovi).Nekim modelima LD serije se moze upgrade-ovati firmware (otkljucavanje) i to se vrsi pomocu univerzalnog daljinskog upravljaca.Na Youtube se mogu naci neka video uputstva pa pogledaj sta mozes da iskopas.

Back