leki1 Iskusan Poruka 5.085 14.01.2021. u 14:33 - Lezije #1 Ako može neko od lekara da mi objasni kako se leče lezije, bio bih mu zahvalan. Terapija koja je i sam proces lečenja kako se odvija. Hvala unapred.
Ako može neko od lekara da mi objasni kako se leče lezije, bio bih mu zahvalan. Terapija koja je i sam proces lečenja kako se odvija. Hvala unapred.
leki1 Iskusan Poruka 5.085 14.01.2021. u 21:07 - Lezije #3 Sara Kej: lezije cega? Cerebelum? Kliknite za proširenje... Lezije na mozgu kao posledice moždanog udara
Sara Kej: lezije cega? Cerebelum? Kliknite za proširenje... Lezije na mozgu kao posledice moždanog udara
doktorka Primećen član Poruka 680 16.01.2021. u 00:00 - Lezije #5 leki1: Ako može neko od lekara da mi objasni kako se leče lezije, bio bih mu zahvalan. Terapija koja je i sam proces lečenja kako se odvija. Hvala unapred. Kliknite za proširenje... Lezija mora da ima ime i prezime. Prepiši nalaz pa da vidimo o čemu se konkretno radi.
leki1: Ako može neko od lekara da mi objasni kako se leče lezije, bio bih mu zahvalan. Terapija koja je i sam proces lečenja kako se odvija. Hvala unapred. Kliknite za proširenje... Lezija mora da ima ime i prezime. Prepiši nalaz pa da vidimo o čemu se konkretno radi.