Pa to se i ja pitam,
Ja sam bio nemirno dete, ali ne mnogo nemirno nego probam pa mi kazu ovo nemoj vise, ovo moj itd itd..
Npr ja jesam iz fazona popeo se na nesto , pojma nemam sta, i gvirnuo u tudju kabinu gde je usla moja drugarica iz zabavista i javio joj se , cao Sanja..i ona pogleda gore i naravno kaze vaspitacici...
Ali nit se spremala da pravi nuzdu niti je to bio taj seksualni gest...
I jeste receno mojim roditeljima, ali ja nisam dobio neku tesku grdnju , nego samo razgovor pa u razgovoru videli da je nestasluk , kao kad je vuces za kikice...i samo rekli nije to lepo..nemoj vise i ja nisam...prosla te volja...sa jednim i to je to..
Ali da bi imao poriv da imas seksualnost prema nekom , to treba da imas 10 godina minimum...iako ti se svidjaju devojcice sve vreme, ali iz muskog ugla seksualna moc nece nastupiti pre 10 godina, bar kod mene je tako , a kod mnogih 12, 13 godina
Zato je ovde nejasno , ako je potvrdjen dogadjaj, a ja sam ostavio otvoreno da ne bude kao sa oklopnim bornim kolima i preticanjem...nek se isprazne mediji i da vidimo sta je istina...vise im nista ne verujem , ama bas nista..
Jos pogotovo ovo , pa em je nasilno em je lezbo , em je seksualno a ne nasilno,
A vala i da je samo nasilno opet nije normalno...govori o nenormalnosti i drustva, a ne samo deteta...