LEZBEJKE,da ili ne?

pa znas kako ne mogu da kazem da mastam o devojkama, ali nekoliko puta se desilo da imam kontakt sa zenskom osobom, ne totalan, ali ...
sve je to stvar opustenosti i uzivanja, ne treba imati blama i treba raditi sve sto smatras normalnim, ali da je ok to sa ribom, jeste, ali muskarci su ipak...muskarci :)
mada devojke su sto puta lepse,muskarcima vecito nesto landara! pozdrav. :D

joyica:
pa znas kako ne mogu da kazem da mastam o devojkama, ali nekoliko puta se desilo da imam kontakt sa zenskom osobom, ne totalan, ali ...
sve je to stvar opustenosti i uzivanja, ne treba imati blama i treba raditi sve sto smatras normalnim, ali da je ok to sa ribom, jeste, ali muskarci su ipak...muskarci :)
mada devojke su sto puta lepse,muskarcima vecito nesto landara! pozdrav. :D

To ti nije bash kompliment. :)

Gazdarica:
Hmm, po ko zna koji put da ovo kazem - da, u masti mi izgleda privlacno, no nikada mi se nije desilo da me zaista sexualno privuce neka zena...
Da jeste, vjerovatno bih probala...
I takodje, u masti mi izgleda privlacno da moj momak i ja, "podijelimo" neku zenu...

Zasto da delis??? Nisi Marko Kraljevic, pa da pola sebi pola konju dajes! :D

girl_XX:

Pitanje za devojke, da li vas privlaci vas pol?
Mastate li o devojkama?
Za muskarce, zamisljate li vasu devojku sa njenom drugaricom?

Ako ćemo iskreno...
Žene me privlače zato što se bolje razumem sa njom nego sa muškarcem. Jedini je problem što me ne privlače sexualno :cry:
Verujem da bi mi život pored žene bio daleko lakši :!: :?: :D

Ako ćemo iskreno...
Žene me privlače zato što se bolje razumem sa njom nego sa muškarcem. Jedini je problem što me ne privlače sexualno :cry:
Verujem da bi mi život pored žene bio daleko lakši :!: :?: :D[/quote]

Da, tako je, na zalost! :(

Mislim da je veoma uzbudljivo,posmatrati dve lezbijke,kada vode ljubav.Ustvari,onda covek shvati,da njima muskarac uopste nije potreban.One to tako savrseno
rade,sa puno neznosti.To muskarci,uglavnom ne umeju.Kada se uzme u obzir,da one vode oralni sex,ne vidim sta ce im tu muskarac.One to mnogo bolje i strucnije rade.Muskarac je potreban samo,u slucaju da zena zeli da zatrudni.A inace,sto se tice seksualnog uzivanja,njima muskarci,savrseno nisu potrebni.Samo sto to,
retko koji muskarac hoce da prizna,da im mi,uopste nismo potrebni,da bi one uzivale u sexu.

Obozavam da vodim ljubav sa dve lezbejke.Ko to nije probao,nema rezona uopste da govori o sexu.Biti sa dve lezbejke,to je kao biti sa dve boginje.Ja bih lezbejke
uveo u politiku.Kako bi one vodile drzavu.To su veoma sposobne devojke.Bilo sta da rade u zivotu,one to rade savrseno.Blago roditeljima,koji imaju cerku
lezbejku.One su nezne prema roditeljima,pune blagosti,dobrote i ljubavi.Osim toga,one su mnogo pametnije i inteligentnije,od obicnih devojaka.To su pravi
andjeli.Da covek samo pozeli,da mu cerka bude lezbejka.To je blagodet za roditelje.Ove druge devojke,koje jure za muskim penisom,kao dete za cuclom,to su grube
lose devojke,koje nisu upotrebljive,ni za sta!

palim se na njih otprilike kao na zvezdu i partizan
mada ima ono kace pogledaju dve ribe onako kurvanjski,ili se poljube,pa lepo izgleda
mada,ne znam kako me nije mrzelo ovo da otkucam

- - - - - - - - - -

baš nikad nije bila ovakva tema:(

Back