Sanjarka
Primećen član
- Poruka
- 663
Ha, kod nas ima jedna cura u razredu pise i lijevom i desnom, po potrebi. Jeste da to i nije bas krasnopis ali eto, kad je jedna zaboli od pisanja, nastavi drugom.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam levoruka. Skoro sve radim levom rukom,pisem,sviram bass,drzim kasiku. Jedino sto radim desnom rukom to je rukovanje misem. Koliko ja znam kaze se levoruki ljudi a ne levaci. Glupo bi bilo recin je leVak.
![]()
Moj bivši profesor geografije u srednjoj školi je pisao i levom i desnom rukom.
Svaki put kada piše ili skicira na tabli, uzme kredu prepolovi je i potom piše obema rukama, preciznije, malo levom, malo desnom.![]()
majka mog najboljeg druga piše i desnom i levom, zato što, dok je bila mala, vezivali su joj levu ruku, da bi mogla da nauči da piše desnom ( strašno) i ona sad piše desnom, mada joj je ostao refleks, tako da piše obema rukama
![]()
za vecinu levorukih se kaze da su ambideksteri ali ne sto siroti hoce nego zato sto je gomila stvari napravljena za upotrebu desnjaka...levoruki i desnoruki i oni koji nece da dangube pa su oboruki hahaha ja uvek sve radim sinhronizovano tj u isto vreme koristim obe ruke sjajna je to vestina ili praxa to se desava spontano nema tu neke mudrosti pozzz +kiss
Ja sam ambidekster. (Pisala blog na ovu temu).
šta ti znači "ambidekster"?![]()
Rođena sam kao levoruka, ali sam po ugledu na stariju sestru naučila da pišem desnom rukom i sad sam ( kao ) dešnjak
e jel ste znali da su levoruki ljudi emotivniji od desnjaka i okrenutiji umetnosti,pre svega muzici,a zatim likovnoj i glumi......