ЛевоДесница ДесноЛевица Центар

шта је комунизам

• основа на којој данас индивидуалци се стварно одричу дела богатства зарад добробити колектива

glasova: 0 0,0%
  • само овчија кожа у коју се огрћу наци ројало клеро либеро вуци

glasova: 2 40,0%
  • једна идеја која ће тек да оживи у пракси као и реформаторство хебрејизма .. за који век...

glasova: 1 20,0%
  • је прича за плашење великих одраслих

glasova: 1 20,0%
  • деформисан до непрепознавања јер нешто неексплоататорски неможе да се монтира на израбљивачке систем

glasova: 4 80,0%

• Ukupno glasova
    5

AleksaJ

Buduća legenda
Poruka
36.793
Таа би требала да покрије велике турбуленције у 'политичкој' мисли, не само данашњице.

О чему је реч?

Па из многих дела мониких комунистичких литераних састава данашња политика , односно економија узима свашта .. Збрда Здола примењује и подмеће

као 'своје ' и оригинално

Имамо трансформацију свих уређења по глобу и шару земањскоме који се 'модернизују''осавремењују'... и то инкорпорирањем корисних по колектив

дела акција .. по принципима комунизма.

Шизофрено ... међутим .. постоји велика денунцијација порека тих 'напредних' идеја

Да ли су сви више мање индивидуални покрети као екстемно робовласништво капитализам ...

стварно се променили или у суштину мењају декор .

Подсетимо се д није првина у историји се заогратити 'тужим перјем'

Антички рим је вековима реформаторе хебрејизма прогонио ... па је на крају посао најватренији прогонитељ у 'име тих идеја'

а прилагодивши их својој суштини и 'начину живота '

Да ли је 'РИМ'.. постао више 'комунистичкији'... или је ќомунизам' уствари 'Римован' дилема је

Nije se desilo , mora atomska da radi pa ce onda biti besklasnog drustva :lol:

Табела је лоша .. тамо пише АУТОРАТИАНА ... а ви читатате КОМУНИЗАМ

лоше је и оно ЛЕИБЕРО јер не значи СЛОБОДНО
chart

Poslednja izmena:
Молимо да се држите теме ... Тема нисмо ми .. већ Комунизам

1) Можда је он тема, као бивши левичар, могао би допринети теми, како се преврнуо од комунисте у либерала.

2) да ли је Коми леви либерал и које врсте: а) вашингтонски кулур-марксиста или б) вашингтонски троцкиста

3) Ако је култур-марксиста, како је постао напрасно култур-марксиста када не чита ништа, нарочито дела франкфуртерске школе "ентризма"

4) питање: самопреиспитивање зашто су леве идеје пропале, пропашћу либералног капитализма.??

- -
:hahaha1:... уствари ништа, шалим се са необразованима...

Nisi ti kom-unjara.

1) Можда је он тема, као бивши левичар, могао би допринети теми, како се преврнуо од комунисте у либерала.

2) да ли је Коми леви либерал и које врсте: а) вашингтонски кулур-марксиста или б) вашингтонски троцкиста

3) Ако је култур-марксиста, како је постао напрасно култур-марксиста када не чита ништа, нарочито дела франкфуртерске школе "ентризма"

4) питање: самопреиспитивање зашто су леве идеје пропале, пропашћу либералног капитализма.??

- -
:hahaha1:... уствари ништа, шалим се са необразованима...
Ti si nesposoban da uradiš taj test.

Vidiš tu na svake 2 god pravim presek , sada čekam da prodje rat da odradim opet.

2018 , 2020 pa na kraju 2022

:rotf: ... заболе ме, ...јер сви ви , који сте политички и филозофски неспособни, мање више сте у мојим књигама... :kafa:
Ne cerekaj se komunjaro bez krune.

Druže Aleksej u istom smo polju , zelena mina.

Pogledajte prilog 1167608
A onaj Konfjuzik je verovatno komunjar , crveni se od stida pa tripuje da je monarhista.

Ало ... Видиш ли сајз квадрата ... а да поновимо ... Хедерс ианд Футерс немају благе везе ...

:rotf: ... заболе ме, ...јер сви ви , који сте политички и филозофски неспособни, мање више сте у мојим књигама... :kafa:

Ми у књиге .. ти на тараби

A onaj Konfjuzik je verovatno komunjar , crveni se od stida pa tripuje da je monarhista.

Крафик би требао на врху да има ИНДИВУДУАЛНО .. а на дну КОЛЕКТИВНО

Питања су у тесту који сте дале тако формуласана ...

По мени чак ни квадрат није добра геометријска фигура ....

Мислим да би нека параболо хипербола .. боље пристајала .. наспрам питања...

Back