LEVITACIJA

ISTRAZIVAC9

Elita
Poruka
15.219
O levitaciji je pisano mnogo toga, i prosto se ne zna da li je zbilja ili se neko sali sa publikom.
Navodno na Tibetu u manastirima rade tako nesto, a ovoga puta pogledajmo fotografiju.

10386903_10202277173559008_127903997930732941_o.jpg

Нисам имао прилике да посетим Тибет, нити да упознам њихове духовнике, као и да нисам имао прилике да видим такву ситуацију као на слици...

Али знам, видех и доживех код нас, да левитација, или како ви то називате, јесте могућа, и да није страно Духовницима, као и верницима.

Код нас, колико сам приметио, Црква вероватно не жели да се то дешава, из много разлога. Али се ДОГАЂА!

Догађа се верницима који су продуховљени, онда када се молитве услуше у времену и простору зарад одвијања Божије Промисли, на спасење самог верника, Цркве, државе, Народа...

И јасам лично то доживео, не у тој мери као на слици, већ неко лебдење, односно, ходајући нисам додиривао земљу. То траје одређени период, кад је верник у потпуности спојен Духом са Богом. И тада га Дух свети води, а Божији Штап је испред.

Отуда и имамо доказе да су Свеци прелазили и воду, неквасећи стопала.... :)

Није то ништа необично, за оне који су продуховљени... :)

Poslednja izmena:
O levitaciji je pisano mnogo toga, i prosto se ne zna da li je zbilja ili se neko sali sa publikom.
Navodno na Tibetu u manastirima rade tako nesto, a ovoga puta pogledajmo fotografiju.

Ovo je fejk... kroz rukave imaju povezane te šipke, a onaj što šatro levitira pod goozicom ima malo sjedalo i sve je to pričvršćeno i međusobno povezano....

И јасам лично то доживео, не у тој мери као на слици, већ неко лебдење, односно, ходајући нисам додиривао земљу. То траје одређени период, кад је верник у потпуности спојен Духом са Богом. И тада га Дух свети води, а Божији Штап је испред.
Није то ништа необично, за оне који су продуховљени... :)
Religija je opasna po zdravlje. :kafa:

Ako kazemo da nesto nije moguce onda zatvaramo vrata nauci. Ne znam da li si cuo za akusticnu levitaciju, pogledaj:

Ne kazem da je ovo sa svestenicima na Tibetu istina ali levitacija je svakako jednostavna u astralu (to jest snu) pa ne bi me zacudilo da moze i u fizickoj dimenziji.

A tvoja slika nije bas prikladna za temu jer se radi o obicnoj atrakciji ima je na svakom koraku kod mene u Parizu, docice oni i u Beograd ;)

Postojala je čak istranka ili udruženje Jogi letača u Crnoj Gori :kez: pa je taj lik držao i predavanja, sesije, ali ga niko nije i video da lebdi..
U stvari, treba lebdača, jer lebde, ne lete haha.. Nikad se nije desilo, smatra se da se radi o duhovnom lebdenju, dakle metaforički shvaćeno.

Joj ljudi, zapamtite, prema centru Zemlje deluje gravitaciona sila i telo može da "lebdi" samo ako postoji ista tolika sila u suprotnom smeru. Ako ne vidite uzrok te sile, razmiljajte o dobrom triku, a nikako o levitaciji. Pa bre ljudi, ovo je vek posle XX veka koji je proglašen za vek nauke.

Nigde na ovim slikama i snimcima nema levitacije. Zašto? Pa zato što je nemoguća. Ako bi neko levitirao, on bi dokazao da je jači od boga, a to je nemoguće. Hvala bopgu da je tako. Sve što je protivprirodno treba saseći u korenu. O čemu govorim? O ovome...

Bože dragi, kakvih sve budala ima na ovom svetu, i u šta sve veruju jadne neuke i polupismene budale... :/ Tuga jedna. :( Ako je neko za vreme školovanja ponavljao tri puta, i završio trogodišnju zanatsku školu iste godine kada i ja četvorogodišnju, a stariji je od mene dve godine, ako je taj neko toliko glup da veruje u sve što vidi na Internetu, pretežno na YouTube, a veruje, koristi neke divne drevne duhovne tehnike da bi preko njih propagirao homoseksualizam (zastupao gej paradu i zalagao se za uništenje braka između muškarca i žene, kao i ukidanje porodice) i separatizam (odvajanje Vojvodine od Srbije), da bi se bavio šibicarenjem i kokošarenjem, silnim prevarama o kojima su pisale novine i govorile radio stanice, veruje kako je Zemlja ravna ploča (aha ha ha ha ha ha ha), koja će se pretvoriti u zvezdu (aha ha ha ha ha ha ha) u momentu kada u nju udari kometa Ison (aha ha ha ha ha ha ha), koja se istopila krajem novembra 2013. godine (aha ha ha ha ha ha ha), koji laže svojih nekoliko stotina nepismenih sledbenika kako nikada ništa ne jede, a onda objavi fotografiju na kojoj se nalaze desetine kutija punih GMO smeća, suplementacije za ishranu sportista koji treba da idu na Olimpijadu (a on nije ni sportista ni olimpijac), odnosno steroida, koje razmućuje u sojino GMO mleko, najgore GMO smeće na planeti, i još se hvali kako je sve to pojeo za četiri meseca, dakle nikada ništa ne jede a goji se kao svinja (i izgleda kao svinja), krmak sa volovskim vratom, genetski škart i greška prirode, pećinski čovek sa dlakavim leđima i pivskim stomakom, onda se od njega može i očekivati ovako nešto...

Isečak sa Facebook-a...

* * *

Pocepanoprknoslav Ćelavoglavotetoviroviš shared a link.

Yesterday

DELITE DALJE ...

Radi se o budističkom svešteniku, a oni nisu lažovi i licemeri kao naši!!! Šta vi mislite o ovome???!!!

Aha ha ha ha ha ha ha. Sve sam rekao.

Šteta što više nema Tita i Golog Otoka. Sve to treba u kamenjar, pa neka guruišu kozama; i tycaju koze, a neki i jarčeve. Ha ha ha. Ko je legao pod jarca a ko pod magarca?

koliko frustracije si izbacio zbog tamo nekih sabana u ciju magiju veruje po koja baba, lako se dolazi do zakljucka da si bio navucen, pa si sad sujetan :)

Koliko si frustracije izbacio zbog mog postovanja na temi, vidi se da sam ti isterao mozak kroz nozdrve, da ga ne možeš vratiti nazad čak ni lopatom. :rida: Što si sujetan? Što lažeš da sam verovao u ove gluposti koje si izmislio?

to je neka fora sa vukajlija foruma da ponavljas kao papagaj ili je neki tvoj kul stajl? :cool:

Šta te briga kakav sam, nisam te zvao da živiš sa mnom. Oženjen sam, a i nisam gej. I prestani da mi šalješ gej poruke u inbox. Gade mi se. Nisam zainteresovan.

P.S. Je li to neka tvoja fora kad ne umeš da diskutuješ o temi da pokušaš da diskredituješ sagovornika? A čak ni to ne umeš. :rida:

Back