Levitacija?

Demijurg

Poznat
Banovan
Poruka
7.211
Raspravljao sam se danas kratko sa nekim budalama na jednoj grupi na Facebooku. U pitanju su neki bivši, iščašeni ljudi, neke polužene i polumuškarci, polusvet koji funkcioniše na maksimalno dve donje čakre. Pitaju me da li je moguće da ljudi koji se hrane pranom levitiraju? I postave ovaj link:

Ha ha ha ha ha ha ha. Uh, kako bih mu razbio ovaj štap o glavu... sa zadovoljstvom... Koji degeni i budale, veruju u sve što vide. Dozvoljavaju da ih vuku za nos gluplji od njih, jadni bogoborno, bogohulno i protivprirodno obrezani krmci, koji ne mogu otvoriti gornje čakre i doživeti prosvetljenje, a koje zanima samo novac i kako da šišaju ovce. Šteta što više nema Tita i Golog Otoka. Sve to treba u kamenjar, pa neka guruišu kozama; i tucaju koze, a neki i jarčeve. Ha ha ha. Ko je legao pod jarca a ko pod magarca?

Dakle, šta mislite o svemu ovome?

Ne znam da li u to spada i ona fora kada lik sedne ispruži ruke a četvorica stavljaju iznad njegove glave ruke jedna iznad druge a da se ne dodiruju. Onda ih po istom redosledu sklanjaju i podižu ga sa dva prsta obe ruke, dvojica ispod miške a dvojica ispod kolena. Mi smo tako jednog lika od odprilike 90kg podigli kao malo dete od 20-tak..

Pa mogu i ja da dignem 20 kila kada ih lepo uhvatim oberučke ali mi smo pokušali da ga dignemo tako što smo ruke namestili ovako:
depositphotos_2368667-Young-woman-making-a-gun-by-hands.jpg

Prvo ga nismo ni makli a posle je poleteo.

Sva 4 stavljaju šake jedan po jedan iznad njegove glave a onda ih istim redosledom sklanjaju - onaj koji je prvi stavio prvi sklanja. Ruke ne smeju da se dodiruju a rastojanje ne treba da bude preveliko, nekih 5 cm.

Autosugestija je čudo. Al dok neko u kontrolisanim uslovima ne izlevitira bez štapa, teško ću da poverujem. U stilu : izuzetne tvrdnje zahtevaju izuzetne dokaze. I bonus pitanje : Da li bi neko ko ume da hoda po vodi bio diskvalifikovan u plivačkom takmičenju?

Back