Bodulica
Aktivan član
- Poruka
- 1.447
Ja ne mam peglu.Skoro nista ne peglam.
Minimum.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja ne mam peglu.Skoro nista ne peglam.
Minimum.
U Americi na Amazonu su Leviske oko $30-$40. U trendu su kao brend zadnjih par godina.
Nalazim ih u St Augustine outlet mall. Ima Levis prodavnica i jako je povoljna. Moj hobi je pronalazak jeftinih stvari. Našla sam sebi par novih šorceve Levis za $2. To radim tako što nadjem mjesta gdje se preprodaju vraćene netaknute stvari sa Amazona.Neko ko nema pojma ako čita ove disusije pomisliće da se Levis 501 u Americi kreće od 20 do 30 dolara.
U zadnjih 6 meseci sam u barem 4-5 različitih Američkih država video da u originalnim Levis prodavnicama model 501 ne može da se nadje ispod $60 po regularnoj ceni a on je retko, skoro nikad na rasprodaji. Brzi pogled na Amazonu pokazuje da ni tamo nema za manje od $55 dolara.
Pretraga na Kohl’s-u isto pokazuje da koštaju $59.99…..tako da jel možete da stavite neke linkove gde vi to nalazite Levis 501 za dvacet i tricet dolara u toj Čemerici? Živo me zanima, kupio bih.
Ali da budu nove, ne šorc, kratke ili “cropovane”, niti second hand.
Nemam razloga da ti ne verujem da si našla šorc za $2 ali govorimo o Leviskama 501. Ako baš kopaš po netu moguće je da ćeš negde da iskopaš baš tvoj broj i tvoju dužinu, možda neko prodaje nove, kupio pa se pokajao, a možda i nećeš.Moj hobi je pronalazak jeftinih stvari. Našla sam sebi par novih šorceve Levis za $2.
Pa rekla sam ti. Poshmark i Ebay. Ebay ima sve.Nemam razloga da ti ne verujem da si našla šorc za $2 ali govorimo o Leviskama 501. Ako baš kopaš po netu moguće je da ćeš negde da iskopaš baš tvoj broj i tvoju dužinu, možda neko prodaje nove, kupio pa se pokajao, a možda i nećeš.
Mislim, pitao sam za link u kojoj prodavnici, fizičkoj ili online ima nove Levis 501 proizvoljnog broja za $20 ili $30 pošto je već više puta rečeno da toliko koštaju.
Second hand? E baš ti hvalaPa rekla sam ti. Poshmark i Ebay. Ebay ima sve.
No, ima tamo nova roba sa etiketom. Ne moraš uzeti polovniSecond hand? E baš ti hvala
Zaboravi.
Imaš na eBay-u da kupiš i nove stvari.Second hand? E baš ti hvala
Zaboravi.
Znam da ima ali i dalje govorimo o Leviskama 501. Idi da ih kupiš nove, tačno tvoj broj na Ebay i na ovaj što ona kaže Poshmark za 20 ili 30 dolara pa mi javi kako si prošao.Imaš na eBay-u da kupiš i nove stvari.