Archetype
Zainteresovan član
- Poruka
- 326
Ja moram da otvorim ovu temu, kao levoruki covek. Desnicarske i partije centra jedino postoje u Srbiji, ako je verovati wikipedii...i one 3 sa petokrakom. Bilo je mnogo partija, stranaka, pokreta, al kad su se pojavile Nove Srbije i sad ove Dveri (srpske), ima ih dve vrste, kako se secam, covek se zapita, cemu ovo vodi? Tako da...kad bih ja osnovao neku partiju, priznao bih da su me Dveri nagnale da joj dam neobicno ime...recimo moj nick ovde..moze i po srpski prevod.. a imam ideje i za mnostvo drugih partija, samo bih insistirao da svako ko bi da bude clan, ove prve, makar...da mora da koristi svoje nickove u javnosti i u skupstini jednog dana.
Oni koji su zainteresovani, mogu da pisu svasta, samo da se clanovi i pristalice komunista i natovaca suzdrzavaju od prisvajanja levicarstva za sebe, kad oni to nisu. Naravno, zlonamerni desnicari nisu nimalo dobrodosli.
Bilo bi dobro da bude neko interesovanje za ovu temu, ako ne, nikom nista.
Ovo nije kontriranje nikome.
Oni koji su zainteresovani, mogu da pisu svasta, samo da se clanovi i pristalice komunista i natovaca suzdrzavaju od prisvajanja levicarstva za sebe, kad oni to nisu. Naravno, zlonamerni desnicari nisu nimalo dobrodosli.
Bilo bi dobro da bude neko interesovanje za ovu temu, ako ne, nikom nista.
Ovo nije kontriranje nikome.