Leva ruka

ako mi je nesto odvratno. onda su to zene bilderke..jedno je lepo telo, a drugo je zena - rambo ;)

pa ko ovde pominje bilderke? :D

Ja ih postujem kao sportiste,ali mi se takodje ne svidja njihova gradja...
No,svako ima pravo da radi od svog tela sta hoce,uostalom ima muskaraca koji i to vole...

Evo sta je meni jedan decko (koji je inace ljubomoran na mog decka i izgleda kao da je iz logora izasao,mrsav je ko glista) rekao jednom:
"Meni se ti bas i ne svidjas,ja ne volim plocice na devojci,oduvek sam voleo punije devojke"
" Ni ti meni,ja ne volim gliste,oduvek sam volela misicave momke " :mrgreen: eto mu ga sad... :mrgreen: :rotf:

pa ako treniraš basket, nelogično je da ti desna noga bude jaka ako si dešnjak, jer obično radiš desni dvokorak i odrazna noga ti je leva!
Lično mislim da je ta tvoja razlika u snazi između leve i desne strane vrlo mala. Samo sa levom rukom slabije koordiniraš...
nego, lepo ti odeš na basket i pičiš samo levom rukom i kad god držiš loptu u ruci, samo prebacuj u levu, videćeš da će se popraviti ;)

pa ako treniraš basket, nelogično je da ti desna noga bude jaka ako si dešnjak, jer obično radiš desni dvokorak i odrazna noga ti je leva!
Lično mislim da je ta tvoja razlika u snazi između leve i desne strane vrlo mala. Samo sa levom rukom slabije koordiniraš...
nego, lepo ti odeš na basket i pičiš samo levom rukom i kad god držiš loptu u ruci, samo prebacuj u levu, videćeš da će se popraviti ;)

:super::super::super: To sam sad upravo hteo da napisem,svaka cast na razmisljanju :worth:

Meni je desna ruka slabija od leve.:D
Levoruk...nekad bio bash izraziti..ugl...Shto se basketa tiche,samo uzmesh loptu,na beton, i samo vezhbaj..
I druga stvar su ti polaganja..
Gledao sam negde jednu vezhbu..
Uzmesh loptu u slabiju ruku, prislonish je uz zid,i podizesh je do maksimuma i opet spushtash..:D
Ove me podseti na one silne scene iz 1na1,kad Machak stalno vezhba levu ruku..:D

Back