Let's talk about hair and hairstyle

Da li ste ikad pozheleli da promenite izgled kose?

• Da, pod hitno da kosu dovedem u red.

glasova: 20 29,0%
  • Ne, zato shto sam veoma zadovoljan/a svojom kosom.

glasova: 17 24,6%
  • Ne znam, i nisam razmishljao/la o tome.

glasova: 10 14,5%
  • Najverovatnije.

glasova: 16 23,2%
  • Ima vremena...

glasova: 6 8,7%

• Ukupno glasova
    69
  • Anketa je zatvorena .
Je li <hator>,koliko para treba za to trajno?
Ja sam razmisljala o tome,ali imam kratku kosu. Pa kad bude onako malo porasla da uradim to jer me mrzi da je peglam zbog siski.

pa,ja imam kosu do ramena-rece 5000-7000,u zavisnosti od kolicine preparata koju ce da upotrebi(:
i ako planiras-nikako redcken preparati,goldwell su najbolji,msm,tako sam ja cula.

Kosa koja je tretirana ostaje ravna doveka:lol:,problem je onaj deo koji izrasta iz temena.
Znaci,kad ti poraste skroz nova kosa,to ti je to.
Ali rade i korekcije,tipa,tretiraju samo taj novi deo kose,to opet kosta,ali manje.
Ne preporucuje se devojkama sa prilicnim kovrdzama.

Moja kosa je ravna, videla si i na slici, mada je to bilo fenirano... Nego se iznutra uvija i to me nervira, postane polu ravna, ali ipak da dam tolike pare za to, neka hvala... Pre cu kupiti neki komad garderobe, duze ce trajati...:mrgreen:

Moja kosa je ravna, videla si i na slici, mada je to bilo fenirano... Nego se iznutra uvija i to me nervira, postane polu ravna, ali ipak da dam tolike pare za to, neka hvala... Pre cu kupiti neki komad garderobe, duze ce trajati...:mrgreen:

Pa,probaj onda onu nivea liniju za ravnu kosu,ili cula sa da ima neki super preparat koji sprecava da se kosa kovrdza od vlage.
a ne moraju mislm celu kosu da rade,mozes i samo siske(siske su oko 1000,1500 zavisi),sigurno mogu i samo donji deo kose(:
ali,nabavis neki dobar preparat,i nema potrebe za ispravljanjem:D

Imam tamno smedju kosu boje kafe,ispod ramena...farbala se ne bih,iako imam jednu dugu crvenu pletenicu,ali to je samo jedan pramen...iskreno ne volim dosadnu ravnu kosu,zato je i ne feniram,niti maltretiram cetkama...kosa mi je prirodno polu uvijena zato je samo pustim da slobodno pada ponekad stavim malo pjene eto...voljela bih da imam jako kovrdzavu kosu i obozavam pramenove u boji zelene teget plave i tako dalje(ovdje mislim na jedan jarki pramen u boji :))))))))))

1Dal nemoj odjednom skroz na kratko...i obavezno ponesi sliku kada budes isla kod frizera,jer se ono sto ti zelis obicno veoma razlikuje od onoga sto frizer zamislja i sto mu je najlakse...:))))) tako da ti je najbolje da pocnes sa malim promjenama pa posle lagano..ipak to treba nosit cijelo ljeto :)))))))))))))))

Back