letovanje...

• Začetnik teme Začetnik teme mamablagonama
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Od srca ti preporučujem Marmaris, hotel Pineta 3* all inc. Od plaže 300m, 3 otvorena i jedan zatvoreni bazen, u junu smešne cene a temperature do 40 C. Najbolji hotel za porodice sa malom decom.
Mi smo išli sa Argusom, bilo je super. Let traje 2,5 sata i sletanje na Bodrum je malo truckavo ali to je sve što se tiče neugodnosti. Mi smo išli na sve izlete sa decom, autobusi su udobni i klimatizovani.
Kad se samo setim Kleopatrine banje-termalna voda od 37 C a po dnu bazena antički stubovi.... e, sad se i meni opet ide!

Mi bi smo letovali krajem juna ali agencije jos uvek nemaju nikakav program za te termine pa nemam predstavu sta gde i kako.
Za Marmaris sam zaista cula sve najbolje i to cemo razmotriti.
Jesu li sobe klimatizovane!?Kakva je varijanta za uvece mislim na neku setnju ili lagani shopping!?Restorancici!?
Koliko je aerodrom udaljen od Marmarisa!?
Ups,koliko pitanja!?

verovatno jesu turci svuda trpaju taj erkondisn, i verovanto imas i za setnju a za soping te turci salecu hehe to su turci...potrudili su se da to kao bude turisticki pa imas i mnogo restorana najraznijih i verovatno i bazar ala orient i sve to. roba je slichna i dosta sharena..i mozes da kupis koznu jaknu sto je OK :) ja vise za kusadasi ali verujem da je marmaris slican. u kushadasiju ti klima ne treba uopste, ne znam za marmaris (u kush,. je suva klima pa je tih 40C ok ali marmaris je juznije..kazu da je zeleniji)..imas razne izlete unaokolo..ma to su velika mesta nema da brines

Back