Letovanje u CG-Sutomore!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

VojkanP

Početnik
Poruka
2
Izdajemo sobe u Sutomoru,500 m od plaze i centra (kod hotela Sv. Nikola).Sobe su sa terasom,kupatilom,friziderom i upotrebom kuhinje(1/2,1/3,1/4 lezaja).Prijatna atmosfera i higijena na nivou.Cene povoljne!Dole su linkovi za download slika i video snimaka nasih soba.Kontakt telefoni za informacije:+38164 221-17-13,+38169 600-805; Puzovici
Linkovi: http://www.uploading.com/?get=JYACSY27 - slike (1.93 MB),
........... http://www.uploading.com/?get=O4JXECE3 - video (21.8 MB) (Materijal je amaterski ali ce posluziti da se vidi kvalitet smestaja) ;)

@Jerotije...mislim bzveze ti je na ovaj nacin da spamujes moju temu.Nikome nista lose nisam mislio,a da se ne radi o prevari i nekvalitetnom smestaju svedoci moja volja da izbacim slike i video fajlove mojih soba (apartmana).Koliko znam iz Sutomora se pruza pogled preko mora na Italiju ali ces je tesko videti,Albaniju jos teze.Zadnja 3 posta nisam bas dobro shvatio,a u delu grada u kome se nalazi kuca nemamo problem sa vodom (ako je to o ambalazi kisele vode).O kvalitetu naseg smestaja i ljubaznosti domacina govore nasi stalni gosti koji vec duzi niz godina dolaze u kucu Puzovica.A ovim oglasavanjem se popunjava tek 20 % nasih kapaciteta-ostatak popunjavaju stalni gosti i njihove preporuke.Zato ti sve najbolje zelim od srca i da provedes leto na mestu koje ti odgovara :) ...
@ unknowbg-hvala na info-u,nisam bio u Srbiji ovih dana,a potrudicu se da posetim sajt sa tvog linka
Prijatano letovanje svima zelim-pa ipak je ovo najlepse doba godine...zato svi budite cool,ludo se provedite gde god da letujete i vratite se zadovoljni i odmorni :D !

VojkanP - Ovo je mesto za komentare, dobre-lose ali za komentare. Nije za oglasavanje. To nas sve iritira. Sta mislis kada bi se Beogradske agencije ovde oglasavale sa svojim ponudama destinacija.Gde bi bili ja i ostali koji hocemo da cujemo iskustva drugih. Nesumnjam da ti je los smestaj i da imas stalne goste ali reklamiraj se na nekom drugom mestu. Ostavi nas da cavrljamo i razmenjujemo iskustva. U Sutomoru mi se svidja to sto je peskovita plaza koje nema nigde severnije. Ima tj imalo je dosta shiptara a verujem da ih sada ima i vise s obzirom sta se sve izdesavalo na politickoj sceni. Ja sam ti prijatelju taksista u Bgd i u stalnom kontaktu sam sa ljudima. Dok vozim bistrimo politiku, vreme, sport, odmor, sex......sve po malo ali nisam bas primetio da mi neko hvali kako je zadovoljan letovanjem u CG. Mozda ja vozim pogresne stranke. Neverujem da je bas kod mene sve slucajno. Zelim ti svako dobro i pune kapacitete !

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back