Letovanje sa malom decom

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Nina

Zlatna tastatura
Supermoderator
Poruka
388.565
Nemam decu ali me zanima iskustvo roditelja koji ih imaju, malu bebu na primer ili bas malo dete
Sa koliko meseci ili godinu dana moze beba da se vodi na more.
Sta poneti , kako putovati, da li beba sme u more, sme li beba da se maze zastitnom kremom, da li uopsrte izlagati bebu suncu i koliko dugo.

Mislim da bi saveti roditelja koji su prosli sve ovo dobrodosli i da bi pomogli roditeljima koji imaju malu decu

Prvi put bebu poveli sa pet meseci. Početak septembra. Doktorka nam dala savet da pripazimo da se ne napije vode da se ne bi uplašila ali ova naša je izuzetak. Obožava da popije morsku vodu i ne plaši se ničega.
Na plažu je nosili ujutru i popodne kad je slabo sunce. Inače putovali u Grčku i put je odlično podnela. Poneli neke kašice ali tamo ima i nema potrebe išta nositi
Mi smo se plašil za noć, da ne plače i budi ostale stanare u vili ali njoj je sve prijalo i nije plakala

Ja nisam smeo sa malom decom da idem na letovanje,nisam hteo da rizikujem,mislio sam svasta moze da se dogodi.Plasio sam se kako ce da podnesu dug put voznje automobilom,onda kako ce da podnesu tamo drugu klimu.Cim su oba deteta prohodala i to bas dobro onda sam tek prvi put isao na letovanje i sve je bilo super i kako treba. Nema kasica....Nema pelena....Nema kolica....Nema plakanja nocu ni danju...Osim sto se ponekada medjusobno posvadjaju. :D

Back