Letovanje na CG-primorju!

Eto, mi smo se bas juce vratili iz Donje lastve.
Bili smo bas u tim apartmanima o kojima se ovde prica.
Covek lepo nudi ono sto ima, i to sto pise jeste tako kada su u pitanju njegovi apartmani. Stvarno su opremljeni kako treba, cisti su i uredni i poprilicno mirni. Pravo mesto za porodicni odmor.
Neko ce mozda ovo shvatiti kao reklamu, ali ovo je samo moje vidjenje. Nisam u zivotu bila samo u Crnoj gori pa da ne znam da uporedim. Bolje je od Bugarske, mirnije od Turske, mozda bi se u nekim momentima cak moglo uporediti sa Grckom ali najslicnije je Hrvatskom primorju nekad, pre par decenija. Ne kazem da je tako svugde u Crnoj gori, prosli smo vise mesta i vecina je ostala onakva kakva je bila i kakva se mnogima nije svidela.
Plaze su raznolike od kamenih, betonskih i sljunkanih pa birajte. Vikendom je malo guzva jer dolaze vikend turisti, ali nije tako strasno. Ulaz na plazu se ne naplacuje u Donjoj lastvi a ostala mesta su druga prica.
Da rezimiram- bilo je dobro na opste iznenadjenje. Mozda je to tako kada ne ocekujes mnogo a dobijes ljudski tretman.
I, da, jedna meni bitna stvar. Tamo ljudi koriste cetiri magicne reci koje tesko mozes cuti u ostalim mestima na Crnogorskom primorju, a to su - IZVOLITE
-HVALA
-MOLIM
-IZVINITE

Back