Manga Hilux
Stara legenda
- Poruka
- 84.455
dolaze dani godišnjeg odmora , pa da virnemo malo i na tu temu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa javi se ako prolaziš poredMi ćemo u Grčku...Lefkada+Parga ako ne iskrsne nešto
Verovatno cemo opet na Dorjan, zbog granice i guzve...Nego tebi je odatle more koliko? Na dva-tri sata? Pa ti mozes bilo kadaaaapa javi se ako prolaziš pored![]()
ja bi na tvom mestu svaki vikend tamokako je autoput , od kuće do plaže oko dvaipo sata , ako idete na Dojran bolje autoputem do ključnice kod Đevđelije , na kao ona skraćena varijanta
put Djevdjelija Dojran preko Bogdanci je bio jako loš... ne znam da li su ga malo sredili u medjuvremenu?kako je autoput , od kuće do plaže oko dvaipo sata , ako idete na Dojran bolje autoputem do ključnice kod Đevđelije , na kao ona skraćena varijanta
zato sam i Lori upozorio da ide do raskrsnice kod Đevđelije , a na preko Bogdanci , jer samo što se isključiš sa autoputa prema Bogdanci počinje veoma loš put pun rupčaga , i ne , nije sređenput Djevdjelija Dojran preko Bogdanci je bio jako loš... ne znam da li su ga malo sredili u medjuvremenu?
a ti kažeš za ovo što ja predlažem , taj pravac je okput Djevdjelija Dojran preko Bogdanci je bio jako loš... ne znam da li su ga malo sredili u medjuvremenu?
i kako onda do Dojrana?zato sam i Lori upozorio da ide do raskrsnice kod Đevđelije , a na preko Bogdanci , jer samo što se isključiš sa autoputa prema Bogdanci počinje veoma loš put pun rupčaga , i ne , nije sređen
ja sam mislio na ovaj puta ti kažeš za ovo što ja predlažem , taj pravac je ok
taj je okja sam mislio na ovaj put
Pogledajte prilog 1331006
Ti si Makedonac?taj je ok
daTi si Makedonac?
Ти посакувам се најдобро
isto i na tebeТи посакувам се најдобро![]()
od Skopje?isto i na tebe![]()
da , a tiod Skopje?