U zimu ti zima, a u leti ti vruće.....
Da li više volite zimu ili leto?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Maro kako jesen na početak?Jesen i proleće. Asociraju me na neki novi početak![]()
Mnogi mrze jesen, meni je romantična, sve te pomešane boje, nijanse žute, narandžaste, kao neko buđenje i promena... Vezana sam za jesen jer me podseća na detinjstvo, na bakin ajvar, na spremanje zimnice... Pa svi zajedno se okupimo i pomažemo, odlazak na selo, na moj Višegrad... Polazak u školu... Eto ovo dok pišem, vraća me u taj period i čini da poželim da je sad jesenMaro kako jesen na početak?
Hmmm, kad budeš opet imala taj ajvar slobodno se javi da malo čatujeno i spamujemo temu......Mnogi mrze jesen, meni je romantična, sve te pomešane boje, nijanse žute, narandžaste, kao neko buđenje i promena... Vezana sam za jesen jer me podseća na detinjstvo, na bakin ajvar, na spremanje zimnice... Pa svi zajedno se okupimo i pomažemo, odlazak na selo, na moj Višegrad... Polazak u školu... Eto ovo dok pišem, vraća me u taj period i čini da poželim da je sad jesen![]()
aj što je zima, nego što je hladnoU zimu ti zima, a u leti ti vruće.....
bar ti u leti vruće.....aj što je zima, nego što je hladno