LETO 2004

• Začetnik teme Začetnik teme Ana Atina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Bio je moj drugar kod Drakule, i to zamisli bez belog luka - vratio se! Ma ok je, isao je preko neke agencije nije bilo ni nesto skupo i proveo se super u svakom smislu.
A ovog leta... pa Rajac sigurno, onda Borsko jezero kao i svake godine, a obici cu i neka sela gde jos uvek imam babe i dede, i naravno ADA, najbolja letnja destinacija :wink:, onako opusteno sretnes gomilu ljudi koje nisi video godinama, nocu se iskaces na trambulini i, ma super je... samo jos da dode leto.

alexy:
Prvo malo u Bec, do porodicnih prijatelja. Zatim Phuket, Thailand, pa u Tursku sa drusvom. Jos nismo resili gde cemo, ali vazno je da ima bar nekoliko dobrih klubova. I desetak dana na Zlatiboru, naravno.. Posle ako bude vremena nekoliko dana do Dubrovnika.. ako ostanem vise bice dosadno, obzirom da je to vec septembar.
Svima zelim dobar provod tokom leta!!
:roll:

Branka B.:
alexy:
Prvo malo u Bec, do porodicnih prijatelja. Zatim Phuket, Thailand, pa u Tursku sa drusvom. Jos nismo resili gde cemo, ali vazno je da ima bar nekoliko dobrih klubova. I desetak dana na Zlatiboru, naravno.. Posle ako bude vremena nekoliko dana do Dubrovnika.. ako ostanem vise bice dosadno, obzirom da je to vec septembar.
Svima zelim dobar provod tokom leta!!
:roll:
:?:

Probaj na 088 673024 ili 088 673025 (nisam siguran koji od ta dva broja). U pitanju je Hotel Rivijera u Njivicama. Skoro ga je kupio neki Francuz i potrebni su mu ljudi sa znanjem jezika. Nista ne garantujem ali treba probati. Znam ja kako je to traziti posao u struci... Meni nije uspelo te radim nesto o cemu nisam ni sanjao dok sam studirao.

Aya Napa:
Dragi moji,ja bih vam preporucila Kipar .Ja sam ljetos 2003 radila u Aya Napa 3 ipo mjeseca i moram priznati da je bilo vauuuuuuuuu.
Svi na Kipar.

Bio sam ja u Aja Napi vise puta. Sta da ti kazem, dobro je mesto ako hoces da se napijes k'o stoka i povracas po ulicama. :)

Dobra stvar je i sto ima gomila riba koje su tamo samo zbog jedne stvari! :lol:

Sve u svemu, Aja Napa nije losa, ali u umereneim kolicinama. :wink:

Kakva sramota! Da imam njene manire, rekla bih da Trnoruzica nije sasvim cista ali nemam pa cutim:-)
Ja sam npr. bila pre tri godine u Dubrovniku, druzila se sa studentima iz Hrvatske i niko me popreko nije pogledao. Isla sam glavnom ulicom sa karticom na majici na kojoj je pisalo Yugoslavia i niko me nije prokomentarisao. Samo su neki momci jednom prilikom zblanuto pogledali i sa nevericom prokomentarisali ali zaista nista lose nisam dozivela u toj zemlji i tom gradu koji je JNA ipak bombardovala i unistila deo kulturne bastine i sad se nasla jedna tzv. liberalka koja nas naziva srbendarama. Uzas! Mislim da ni onaj njihov vodja nije toliko ekstreman koliko su clanovi i simpatizeri stranke ali ok.
Ja cu mozda na Rodos, bas u grad Rodos mada mozda opet odem do Dubrovnika, vdecu. Jel ima neko da mi kaze nesto lepo o gradu Rodosu, da mi kaze kakav je nocni zivot i sl.? Ako je ikako moguce, neka to bude neko ko je bio prosle godine, da me uputi kakve su cene i koliko para mi treba da ponesem.

Kakva sramota! Da imam njene manire, rekla bih da Trnoruzica nije sasvim cista ali nemam pa cutim:-)
Ja sam npr. bila pre tri godine u Dubrovniku, druzila se sa studentima iz Hrvatske i niko me popreko nije pogledao. Isla sam glavnom ulicom sa karticom na majici na kojoj je pisalo Yugoslavia i niko me nije prokomentarisao. Samo su neki momci jednom prilikom zblanuto pogledali i sa nevericom prokomentarisali ali zaista nista lose nisam dozivela u toj zemlji i tom gradu koji je JNA ipak bombardovala i unistila deo kulturne bastine i sad se nasla jedna tzv. liberalka koja nas naziva srbendarama. Uzas! Mislim da ni onaj njihov vodja nije toliko ekstreman koliko su clanovi i simpatizeri stranke ali ok.
Ja cu mozda na Rodos, bas u grad Rodos mada mozda opet odem do Dubrovnika, vdecu. Jel ima neko da mi kaze nesto lepo o gradu Rodosu, da mi kaze kakav je nocni zivot i sl.? Ako je ikako moguce, neka to bude neko ko je bio prosle godine, da me uputi kakve su cene i koliko para mi treba da ponesem.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back