LeTnJi rAsPuSt!!!

Ode raspust.....Da sumiram:Vrucine kad nije trebalo,ona kisa pocetkom avgusta kad,opet,nije trebalo,dva dobra koncerta,dodushe oba u Sokobanji,ali shta sad,7 dana u Chachku,otkazano more zbog pochinjenog sr*nja,posledice tog sr*nja...Loshe,loshe leto,ali sam zahvalna sto sam prosla kroz sve ovo,jer na greshkama se uchi...Od sutra pocinje nov period...

Ja bas jedva cekam sutra! Prvi put se potpuno radujem skoli. Znam da me tamo ceka stara ekipa sa priprema za prijemni, relativno normalni profesori i predmeti od kojih mozda 10% necu voleti! I zato se radujem k'o klinci kad krecu u prvi osnovne :)

Jaoj deco, drugari....ode nam raspust........ :( opet moram da gledam primitivne retarde i da se nerviram oko ocena.....nema kompa, muzike,blejanja po ceo dan...evo sada uzivajte u poslednjim trenucima divnog godisnjeg odmora...sutra krece pakao :( :( :( !!!!!!!!!!!!!

Jao kako se hvali ovi studenti sa kao oni tu imaju ceo septembar,pa ha ha ha pa hi hi hi...mi cemo bar da spavamo,vi cete celu noc da ucite...CIMAM SE...ovaj SALIM SE...

Ja vise ne zalazim u temu o letnjem raspustu,pocecu a placem

champagne_toast.jpg

Back