Letnje šeme

Aston M

Aktivan član
Poruka
1.614
Jeste li imali nekad to, dakle veza koja je predviđena da traje samo jedno leto i da li planirate to za sledeće leto.:)
Da li je uvek bilo obostrano dogovoreno da to traje toliko ili ste očekivali da traje duže pa vas je neko razočarao?

Sećam se da je mog druga iz razreda njegova letnja devojka otkačila SMS-om dok je bio u školi. Dečko pop*zdeo totalno, kreno da razbija učionicu:lol:

Vid vako Astonu Martine:

Ko misli da se zeza, neka se zeza. Meni je to sve nekako, malo, ako je riba prava. Ako nije prava, nego samo za letnju šemu, onda nekako, ne mogu uživati u letu...

Jeste li imali nekad to, dakle veza koja je predviđena da traje samo jedno leto i da li planirate to za sledeće leto.:)
Da li je uvek bilo obostrano dogovoreno da to traje toliko ili ste očekivali da traje duže pa vas je neko razočarao?

Sećam se da je mog druga iz razreda njegova letnja devojka otkačila SMS-om dok je bio u školi. Dečko pop*zdeo totalno, kreno da razbija učionicu:lol:

Pa onda bolje za nju što ga nije otkačila uživo...
Ma jok... ja sam romantična dušica... samo jedan do kraja života, koji će mi biti i prvi i jedini, kom ću decu izroditi i propisno se nagojiti....:zaljubljena:

Лето је мила мајка, колико сам сморен зими толико лети одлепим... Лето, гузови, прскање, сисе, пливање, спрдање, спавање по којекаквим вукоје*инама, свашта се ту изроди...

pa to pamtim ko najgore godisnje doba
to je bas tako dugogodisnja programirana tortura kad znas sta je u ponudi a to ti se ne jede
mogu pomenuti i kad sam prsla pred izlazak u klub doslo mi drustvo u kucu pred roditelje ja se zakljucala u wc da placem i rekla ne idem
znate , vredjaju takve stvari

Evo bas nesto razmisljam....ja ustvari nikada nisam imala letnju semu :(

Bilo bi dobro u nekom tropskom raju, xexić na plaži...:)

10785594-two-lovers-on-the-beach-with-tropical-sunset-palms-sea-and-island-behind-them.jpg

PA bilo je tih semica, koje su trajale na moru po nekoliko dana i uglavnom se i zavrsavale jer veza na daljinu ne ide.. :)

Back