sinnke
Buduća legenda
- Poruka
- 34.455
Kako cura koju je decko jednom prevario (na plazi u sumrak) se moze naljutiti na njega i ne zeli se vise torbati sa njim? Sta se ima ljutiti, jer kita je kita, nije se potrosila?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako cura koju je decko jednom prevario (na plazi u sumrak) se moze naljutiti na njega i ne zeli se vise torbati sa njim? Sta se ima ljutiti, jer kita je kita, nije se potrosila?
AKo je bio sumrak, možda je dečko oplodio dečka
hahahhahaha legendo![]()
Nije tebi to smesno, nego si besna na moju temu a ne znas sta bi rekla a da ne ispadnes dzangrizava.![]()
vec sam rekla da bih se pridruzila..kada se vec seksaju na plazi u sumraku...to je tako romanticnooooo![]()
Ne mora se ljutiti,samo mu moze saopstiti da dok je bio na plazi u sumraku,ona je bila u zamracenoj sobi sa njegovim najboljim drugom.........sve ok,nikom nista,glave na mestu......i moze veza nastaviti dalje...........za sinnkea........
Cim si mi poslala srce, ti si zena koja zna sta je pravi muskarac.![]()