Letnja nega kose

• Začetnik teme Začetnik teme coeur
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
mmmmmmmmm John Frieda...

Ali nema u Srbiji...

Znam da i Revlon i L'Oreal imaju neke kolekcije za plavuse. Ali od Revlonovog spreja je meni kosa bila ko slama. Ne bih preporucila. A inace su mi njihove stvari ok, ovo me je bas neprijatno iznenadilo

hehehe...živelo leto....leti negu (ah, živote!!!) svodim na osnovno: hidr. krema, šampon, aloa ice gel i ulje za telo sa SPF 2 :arrow: Od ovog leta korisitm i osveživač za kosu sa SPFom, u spreju i sa POTPUNO fenomenalnim mirisom :) EXotic Beaches seaswept hair mist, Avon Cosmetics (show room mi je u komšiluku....)
mOJ Šampun, organic Monteco žalfija, ko i uvek, i to je to, treba li poštenoj ženi više ? :mrgreen: :lol:

Kad sam bila plava, ono bela skoro, na bazen sam nosila kapicu. Medjutim, posle mi dojadilo, pa nisam i nista se nije desilo.
icon_wave.gif

Betty:
a inače jel pomaže pranje kose? Zato se ja čudim, zar ne mogu da operu kosu posle bazena? Sigurna sam da ne ostaje TRAJNO zeleni pigment :D

ma...whatever....konačno je letooo! :P
e, meni je ostao - mada ne od hlora, već od preliva - nisam mogla ni da isperem a ni da uklonim ponovnim farbanjem - bilo je samo svetlije zeleno - užas!
sad sam odustala od plave kose i bolje izgledam :D

proslog leta sam koristila Nivea sampon,balzam i sprej za odrzavanje kose na suncu i bila sam vrlo zadovoljna,takodje sam koristila i Revlonov sprej za zastitu od sunca i sa njim sam bila zadovoljna...

Back