Sally_Solomon
Poznat
- Poruka
- 9.492
Zene jel vam smeta kad odvratni masni matorac u busu pilji u vas dekolte ili neki drugi deo tela i balavi? Jel mu kazete nesto ili iskulirate?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zene jel vam smeta kad odvratni masni matorac u busu pilji u vas dekolte ili neki drugi deo tela i balavi? Jel mu kazete nesto ili iskulirate?
Ja prvenstveno pitala zene al dobro ako se osecate tako, samo napred![]()
u mene ne pilje, a nisam grdna
kad vidim polugolu cicu, desi mi se da ne mogu odvojiti pogled od njenih obnazenih grudi... jos kada setka, a one se talasaju... sta cu, nisam kriva ja nego njene gole sise![]()
u mene ne pilje, a nisam grdna
kad vidim polugolu cicu, desi mi se da ne mogu odvojiti pogled od njenih obnazenih grudi... jos kada setka, a one se talasaju... sta cu, nisam kriva ja nego njene gole sise![]()
Ali ja nemam bukvalno nijednu majcu, bluzu, tuniku... koja bi bila nepristojna toliko da, recimo, ne mogu da odem u njoj u banku/opštinu/crkvu... Hebiga, same moje korpe D/E su provokacija.Šta sad, da idem da ih smanjujem?!
![]()
u principu mi se poprilično gaduckajuZene jel vam smeta kad odvratni masni matorac u busu pilji u vas dekolte ili neki drugi deo tela i balavi? Jel mu kazete nesto ili iskulirate?
Jako mi smeta i odvarno mi je. Moja dmaska uctivost me obavezuje da ne komentarisem prostakluke, inace bih mu nalupala samare.
Срам га било. Како се усуђује тако масан и матор.Zene jel vam smeta kad odvratni masni matorac u busu pilji u vas dekolte ili neki drugi deo tela i balavi? Jel mu kazete nesto ili iskulirate?