Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jedino da negde nadjem popis stanovnistva iz tog perioda i nasumice zaokruzim...pa dovoljno i svakog drugog pa ne bih mogao da promasim...
Nije takav problem. Nadji,. Ima na internetu popis imenom i prezimenom , clanova Moskovske ceke . Pa onda ima popis clanova CK , to jest uprave . Pa onda svih ljujdi u vrhu boljsevickog pokreta . Ali ja sam to vec uradio . Nema Rusa . Ima svih ostalih, samo Rusa Nema . Valjda ti to govori nesto. A u potonjim godinama ima . Al to su tipovi kao Krcun , Leka Rankovic . Daklem, ne moze cak da se kaze ni da su izdajnici, nego vise korisni idioti . Isto kao i kod nas . Kod nas su svi od Srba bili korisni idioti , osim Koce Popovica , jer je samo on bio obrazovan vrhunski , i samo je on znao sta se desava, sto ga cini izdajnikom . A izdajnik je postao iz animoziteta prema svom ocu , koji je bio pre svega gospodin covek , ali isto tako i jedan od Srpskih milionera .
Sovjeti su , Od Lenjina , pa do kraja Staljinove vladavine ubili oko 45 MILIONA Rusa .
Jugoslovenski Kumunisti , su ubili oko 280 hiljada Srba .
Kada narod ostane bez priodne elite , baklem bez narodnih vodja , lak je plen .
Ovo se narocito odnosi na slovenske narode, a specijalno one gde je pravoslavlje dominantna religija . I to je prirodno . Bugari su , na primer , akda su ostali bez svoje elite , pozvali jednog Nemca da im bude Kralj ( Ferdinand Koburg )
Poljaci su , naravno izuzeti od toga , jer kad ostanu bez svojwe elite . oni imaju Vatikan.
Ovo sto je uradjeno nama i Rusijma , moze da se uradi u mnogim zemljama , uz dovoljno moci.
U instaliranju Boljsevika u Rusiji , su ucestvovali Nemacka , Austrougarska , Italija .
U instaliranju presvucenih ustasa , to jest Komunista ovde kod nas su ucestvovali SSSR , i Velika Britanija .
U rusiji im je isla na ruku Nesposobnost romanova , i Veliko izginuce rusa u 1 ratu .
U Srbiji im je isla na ruku nezrelost naseg Kralja, samo postojanje Jugoslavije , Veliki broj Britanskih spiuna u vojsci, nezadovoljstvo Jugoslavijom kod velikog broja Srba , i naravno , gubitak ogromnog broja intelektualaca u 1 ratu .
Postojao je naravno pokusaj revolucije u Velikoj Britaniji, ali je u krvi ugusen , uz drakonsku primenu sile . I u grckoj naravno. Samo sto je strahovita strahovlada resila taj problem . A kako smo mi to mogli da uradimo na kraju 2 sv. rata. A kod nas i nije bila neko tradicija . Draza Mihajlovic , a i Nedic su stalno govorili da se sve treba resiti izborima , dakloem demokratski. Opste je poznato da pitanje Komunista nigde nije reseno demokratski , nego strahovitom represiom ( i u Italiji, I Engleskoj , i Grckoj ).
A da su se nase tadasnje vlasti Napravile tu strahovitu represiju , ne bi ih ni bilo , ali bi nas druge zemlje optuzile za zlocine ( upravo one , koje su kod sebe zlocine pocinile , sa ciljem ocuvanja ustavnog poredka . )
:shock:
gledao sam govor tog putinovog lukta na koncima zvanog MEDVEDev kako se uzlupao... i kako ga je u prvom redu pozorno pratio pogledom njegov narawoučitelj PutiNJ
ako je Rusiji u interesu da se raketira sa USA i Evrope....onda mogu ja slobodno da iskoristim priliku i čestitam Kini, Iranu i ostatku Azije...kako su pametniji od glupih belAca koji će da se među sobom sami da porokayu
a autodestruktivnim ljudima poput tebe koji se vesele eventualnom owom okršaju poručujem da nas poštede![]()
![]()
svoje 8ede i hroničkog nedostatka zdravih woždanih stanica
bar još to kratko vreme što ćemo ostati živi u ovom delu sveta
toliko![]()
U Grckoj imaju izrazite interese . Pre svega treba imati u vidu da je Grcka levijatnska zemlja , pa po tomi ima i izuzetan znacaj za zapad . Na primer , Mi smo sami morali da se oslobadjamo Turaka , uz neznatnu pomoc Rusa , dok je grcku oslobadjala cela Evropa . U vrema s*****vanja ********* u Grckoj je sve vrvelo od Britanskih i Francuskih agenata . Mnogo Grka ********* je tad izbeglo ovde u Srbiju .
Od njih se moze svasta cuti .
Bili kako bilo , ti sii razumna osoba , sto mi se dopada![]()
Šta ima da govori. Okrenuće rakete prema Moskvi i onda ćemo videti ko ima jače živce.![]()
A gde smo mi u ovoj priči?
Predsednik SAD Barak Obama obećao je predsedniku Poljske Lehu Kačinjskom da neće odustati od projekta da američki antiraketni štit bude razmešten u Poljskoj i Češkoj. Češka opozicija protiv američkog radara.
E Kyo nisam skapirao da li si ti stvarno Hrvat ili se zezas. Nemam nista protiv Hrvata nego mi zapalo za oko da pises ekavicom.
E Kyo nisam skapirao da li si ti stvarno Hrvat ili se zezas. Nemam nista protiv Hrvata nego mi zapalo za oko da pises ekavicom.