Летеће ватрене кугле изнад Европе

Jedino da negde nadjem popis stanovnistva iz tog perioda i nasumice zaokruzim...pa dovoljno i svakog drugog pa ne bih mogao da promasim...

Nije takav problem. Nadji,. Ima na internetu popis imenom i prezimenom , clanova Moskovske ceke . Pa onda ima popis clanova CK , to jest uprave . Pa onda svih ljujdi u vrhu boljsevickog pokreta . Ali ja sam to vec uradio . Nema Rusa . Ima svih ostalih, samo Rusa Nema . Valjda ti to govori nesto. A u potonjim godinama ima . Al to su tipovi kao Krcun , Leka Rankovic . Daklem, ne moze cak da se kaze ni da su izdajnici, nego vise korisni idioti . Isto kao i kod nas . Kod nas su svi od Srba bili korisni idioti , osim Koce Popovica , jer je samo on bio obrazovan vrhunski , i samo je on znao sta se desava, sto ga cini izdajnikom . A izdajnik je postao iz animoziteta prema svom ocu , koji je bio pre svega gospodin covek , ali isto tako i jedan od Srpskih milionera .

Sovjeti su , Od Lenjina , pa do kraja Staljinove vladavine ubili oko 45 MILIONA Rusa .

Jugoslovenski Kumunisti , su ubili oko 280 hiljada Srba .

Nije takav problem. Nadji,. Ima na internetu popis imenom i prezimenom , clanova Moskovske ceke . Pa onda ima popis clanova CK , to jest uprave . Pa onda svih ljujdi u vrhu boljsevickog pokreta . Ali ja sam to vec uradio . Nema Rusa . Ima svih ostalih, samo Rusa Nema . Valjda ti to govori nesto. A u potonjim godinama ima . Al to su tipovi kao Krcun , Leka Rankovic . Daklem, ne moze cak da se kaze ni da su izdajnici, nego vise korisni idioti . Isto kao i kod nas . Kod nas su svi od Srba bili korisni idioti , osim Koce Popovica , jer je samo on bio obrazovan vrhunski , i samo je on znao sta se desava, sto ga cini izdajnikom . A izdajnik je postao iz animoziteta prema svom ocu , koji je bio pre svega gospodin covek , ali isto tako i jedan od Srpskih milionera .

Sovjeti su , Od Lenjina , pa do kraja Staljinove vladavine ubili oko 45 MILIONA Rusa .

Jugoslovenski Kumunisti , su ubili oko 280 hiljada Srba .

Sve je to OK sto pises (i vise je nego ocigledno da si u detalje upucen neuporedivo bolje nego ja), ali govorimo o razlicitim stvarima.

Rusi su sacinjavali velikom vecinom stanovnistvo SSSR-a, to je neoboriva cinjenica. Ako su kao takva vecina dozvolili da ih neki majmuni (koji su bili u drasticnoj manjini) vuku za nos koliko godina...50, 60, 70...onda su ti isti Rusi mnogo gori od tih istih majmuna, tj. oni su ti koji su odrzavali SSSR i to je najtuznije i najbednije od svega.

Za ubistva znamo (mada ces ovde na forumu naci odredjen broj likova koji nikada nece prihvatiti te cinjenice), ali nisu ta ubistva pocinili Lenjin i Staljin licno, niti njihovi najblizi saradnici...a i da jesu, RUSI su sami ti koji su to dozvolili, a to ih opet cini onima sto jesu - kukavice i komunisti u dusi.

Slicna analogija moze da se primeni i na SFRJ (tj. bolje reci posleratnu Jugoslaviju)...komunisti nisu ubijali samo Srbe (mada je sasvim moguce da su medju ubijenima Srbi bili daleko najbrojniji, podatak koji si izneo stvarno ne znam, ali i ne sumnjam u isti), a cak i da ti "komunisti" koje pominjes uopste nisu bili Srbi, opet je narod koji je u vecini itekako odgovoran za bivstvovanje takvih zveri (bez namere da nekog uvredim, ali pod nazivom "komunista" su se u ovoj zemlji krile razne psihopate, bednici, lopovi itd.).

Dakle da sumiramo, ne mislim da su Srbi los narod, naprotiv...medju Srbima sam upoznao najbolje ljude na svetu...nazalost, prosek nije bas sjajan i taj isti prosek po mom misljenju jeste itekako odgovoran za postojanje "komunista", samim tim i za njihove zocine.

Kada narod ostane bez priodne elite , baklem bez narodnih vodja , lak je plen .
Ovo se narocito odnosi na slovenske narode, a specijalno one gde je pravoslavlje dominantna religija . I to je prirodno . Bugari su , na primer , akda su ostali bez svoje elite , pozvali jednog Nemca da im bude Kralj ( Ferdinand Koburg )

Poljaci su , naravno izuzeti od toga , jer kad ostanu bez svojwe elite . oni imaju Vatikan.

Ovo sto je uradjeno nama i Rusijma , moze da se uradi u mnogim zemljama , uz dovoljno moci.

U instaliranju Boljsevika u Rusiji , su ucestvovali Nemacka , Austrougarska , Italija .

U instaliranju presvucenih ustasa , to jest Komunista ovde kod nas su ucestvovali SSSR , i Velika Britanija .

U Rusiji im je isla na ruku nesposobnost Romanova , i Veliko izginuce rusa u 1 ratu . Zatim siromastvo van centara moci . ( mada je isto siromastvo bilo u istim slojevima u Velikoj Britaniji .

U Srbiji im je isla na ruku nezrelost naseg Kralja, samo postojanje Jugoslavije , Veliki broj Britanskih spiuna u vojsci, nezadovoljstvo Jugoslavijom kod velikog broja Srba , i naravno , gubitak ogromnog broja intelektualaca u 1 ratu .
Kada nekom narodu strada prirodna elita , to ga u izvesnoj meri abolira od gresaka ..... mada , krivi smo mnogo. Nema razloga , da sad ne skinemo komunjare , i da najzad dozvolimo da se u nas stvori prirodna elita .

Poslednja izmena:
Kada narod ostane bez priodne elite , baklem bez narodnih vodja , lak je plen .
Ovo se narocito odnosi na slovenske narode, a specijalno one gde je pravoslavlje dominantna religija . I to je prirodno . Bugari su , na primer , akda su ostali bez svoje elite , pozvali jednog Nemca da im bude Kralj ( Ferdinand Koburg )

Poljaci su , naravno izuzeti od toga , jer kad ostanu bez svojwe elite . oni imaju Vatikan.

Ovo sto je uradjeno nama i Rusijma , moze da se uradi u mnogim zemljama , uz dovoljno moci.

U instaliranju Boljsevika u Rusiji , su ucestvovali Nemacka , Austrougarska , Italija .

U instaliranju presvucenih ustasa , to jest Komunista ovde kod nas su ucestvovali SSSR , i Velika Britanija .

U rusiji im je isla na ruku Nesposobnost romanova , i Veliko izginuce rusa u 1 ratu .

U Srbiji im je isla na ruku nezrelost naseg Kralja, samo postojanje Jugoslavije , Veliki broj Britanskih spiuna u vojsci, nezadovoljstvo Jugoslavijom kod velikog broja Srba , i naravno , gubitak ogromnog broja intelektualaca u 1 ratu .

Mislim da to sto navodis moze da ima uticaja, ali samo minornog. Takodje mislim da je narod onoliko lak plen koliko je nekvalitetan. Neke stvari se negde primaju, negde jednostavno ne. Postojao je pokusaj da se u Grckoj ubaci ista "buva" kao i u Rusiju i Jugoslaviju...znamo kako se zavrsilo.

Postojao je naravno pokusaj revolucije u Velikoj Britaniji, ali je u krvi ugusen , uz drakonsku primenu sile . I u grckoj naravno. Samo sto je strahovita strahovlada resila taj problem . A kako smo mi to mogli da uradimo na kraju 2 sv. rata. A kod nas i nije bila neko tradicija . Draza Mihajlovic , a i Nedic su stalno govorili da se sve treba resiti izborima , dakloem demokratski. Opste je poznato da pitanje Komunista nigde nije reseno demokratski , nego strahovitom represiom ( i u Italiji, I Engleskoj , i Grckoj ).
A da su se nase tadasnje vlasti Napravile tu strahovitu represiju , ne bi ih ni bilo , ali bi nas druge zemlje optuzile za zlocine ( upravo one , koje su kod sebe zlocine pocinile , sa ciljem ocuvanja ustavnog poredka . )

Postojao je naravno pokusaj revolucije u Velikoj Britaniji, ali je u krvi ugusen , uz drakonsku primenu sile . I u grckoj naravno. Samo sto je strahovita strahovlada resila taj problem . A kako smo mi to mogli da uradimo na kraju 2 sv. rata. A kod nas i nije bila neko tradicija . Draza Mihajlovic , a i Nedic su stalno govorili da se sve treba resiti izborima , dakloem demokratski. Opste je poznato da pitanje Komunista nigde nije reseno demokratski , nego strahovitom represiom ( i u Italiji, I Engleskoj , i Grckoj ).
A da su se nase tadasnje vlasti Napravile tu strahovitu represiju , ne bi ih ni bilo , ali bi nas druge zemlje optuzile za zlocine ( upravo one , koje su kod sebe zlocine pocinile , sa ciljem ocuvanja ustavnog poredka . )

Da, i ovde si u najvecem delu u pravu...mozda ne bih mogao da se slozim sa time da bi nas druge zemlje optuzile za bilo sta...a i da jesu, koga bi bilo briga na kraju...ni Grcku nisu optuzile.

U Grckoj imaju izrazite interese . Pre svega treba imati u vidu da je Grcka levijatnska zemlja , pa po tomi ima i izuzetan znacaj za zapad . Na primer , Mi smo sami morali da se oslobadjamo Turaka , uz neznatnu pomoc Rusa , dok je grcku oslobadjala cela Evropa . U vrema s*****vanja ********* u Grckoj je sve vrvelo od Britanskih i Francuskih agenata . Mnogo Grka ********* je tad izbeglo ovde u Srbiju .
Od njih se moze svasta cuti .
Bili kako bilo , ti sii razumna osoba , sto mi se dopada;)

:shock:

gledao sam govor tog putinovog lukta na koncima zvanog MEDVEDev kako se uzlupao:dash:... i kako ga je u prvom redu pozorno pratio pogledom njegov narawoučitelj PutiNJ:mrgreen::hahaha:

ako je Rusiji u interesu da se raketira sa USA i Evrope....onda mogu ja slobodno da iskoristim priliku i čestitam Kini, Iranu i ostatku Azije:idea::worth:...kako su pametniji od glupih belAca koji će da se među sobom sami da porokayu:dash:

a autodestruktivnim ljudima poput tebe koji se vesele eventualnom owom okršaju poručujem da nas poštede:arrow:
russian_roulette.gif
:arrow: svoje 8ede i hroničkog nedostatka zdravih woždanih stanica:dash: bar još to kratko vreme što ćemo ostati živi u ovom delu sveta:idea:
toliko:!:

E Kyo nisam skapirao da li si ti stvarno Hrvat ili se zezas. Nemam nista protiv Hrvata nego mi zapalo za oko da pises ekavicom.

U Grckoj imaju izrazite interese . Pre svega treba imati u vidu da je Grcka levijatnska zemlja , pa po tomi ima i izuzetan znacaj za zapad . Na primer , Mi smo sami morali da se oslobadjamo Turaka , uz neznatnu pomoc Rusa , dok je grcku oslobadjala cela Evropa . U vrema s*****vanja ********* u Grckoj je sve vrvelo od Britanskih i Francuskih agenata . Mnogo Grka ********* je tad izbeglo ovde u Srbiju .
Od njih se moze svasta cuti .
Bili kako bilo , ti sii razumna osoba , sto mi se dopada;)

Sigurno je bilo pomoci, ali i velika vecina Grka se itekako dobro drzala. Nemoj da zaboravis da su komunjare koje su odande pobegle u Srbiju uglavnom bili Slavomakedonci i ja nisam sklon da bas mnogo uzimam za ozbiljno njihove price (mozda sam bias-ovan). Sa druge strane, nemam razloga da ne verujem u price rodjaka od kojih jos ima zivih koji su u tom ratu ucestvovali (i bili na pobednickoj strani).

Ti si vise nego razumna osoba, zadovoljstvo razgovarati.

Back